Continuă judecata poliţiştilor vocali la mitingul de la IPJ Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe lângă cei doi șefi de post vor fi anchetați alți cinci polițiști
Pe lângă cei doi șefi de post vor fi anchetați alți cinci polițiști

Al doilea şef de post intrat în vizorul superiorilor îşi va afla astăzi pedeapsa după afirmaţiile făcute la manifestaţia de susţinere a fostului şef al Poliţiei Neamţ, Aurelian Vasea Şoric.

Şeful postului de poliţie Dochia, agentul-şef Vasile Babău va fi prezent astăzi în faţa Consiliului de Disciplină al IGPR pentru a-şi afla sentinţa după declaraţiile făcute la mitingul de susţinere al fostului şef al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ: Sancţiuni blânde pentru „aplaudacii" lui Şoric

Comisarul şef Gheorghe Chelaru sancţionat cu 5% din salariu

Săptămâna trecută, şeful de post de la Podoleni, agentul şef Ermil Paraschiv s-a ales doar cu mustrare scrisă din partea superiorilor de la Bucureşti, în timp ce comisarul şef Gheorghe Chelaru a fost sancţionat pecuniar cu 5% din salariu pe o perioadă de două luni.

Tot astăzi, agentul Adrian Zaharia, de la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ îşi va afla sancţiunea după ce vineri a dat explicaţii ofiţerilor de la IGP.

În această săptămână, şi cei doi adjuncţi ai IPJ Neamţ, comisarii-şefi  Ioan Andrieş şi Stelică Bezim, vor fi judecaţi de conducerea Poliţiei Române sub acuzaţia de management defectuos.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite