Neamţ: Colegii poliţistului sinucigaş: „A recurs la acest gest din cauza stresului de la serviciu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Poliţitul s-a împuşcat la ieşirea din Buhuşi
Neamţ: Poliţitul s-a împuşcat la ieşirea din Buhuşi

Colegii lui Bogdan Apopei, adjunctul şefului de post din Costişa, cred că agentul a ajuns să se împuşte în cap din cauza tensiunilor permanente de la locul de muncă.

Membrii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), Biroul Teritorial Neamţ, susţin că agentul de 28 de ani a fost afectat de deciziile reprezentanţilor MAI de a face noi disponibilizări şi de a le reduce din nou veniturile salariaţilor.

„Poliţistul, probabil obosit după ore şi ore suplimentare, stresat şi tensionat din cauza grijei pentru ziua de mâine, preocupat să găsească soluţii de supravieţuire până la salariul următor, resemnat, dar totodată revoltat că sistemul în care credea şi căruia i-a oferit timpul său şi banii săi acum îi întoarce spatele şi îl împinge la limita subzistenţei, speriat că acelaşi sistem îi va imputa cheltuielile pentru repararea maşinii avariate în condiţiile în care din salariul de 1.600, 1.700 de lei sau mai puţin, 1.000 de lei se duc pe achitarea unei rate şi 500 îi foloseşte ministrul pentru asfaltarea curţii Academiei de Poliţie .... a ajuns la limita răbdării, disperării, dezamăgirii totale şi a clacat“, se arată în comunicatul de presă semnat de Cănărău Ioan, preşedintele SNAP Neamţ.

Poliţiştii nemţeni îi învinovăţesc pe guvernanţi şi parlamentari pentru că nu ştiu decât să-şi apere funcţiile călcând pe cadavre.

Vezi şi:

Bacău: Polițistul care s-a împușcat în cap consumase alcool

(UPDATE/FOTO) Bacău: Un polițist s-a împușcat în cap pe șoseaua dintre Buhuși și Blăgești

„Să fiţi bîntuiţi zi şi noapte de acum încolo de gîndul că aţi fi putut face ceva ca Bogdan să mai fie printre noi şi să se bucure de viaţă nu să depindă de nişte aparate care acum îl ajută să mai respire doar!“, este mesajul pe care îl transmit poliţiştii guvernanţilor.

Bogdan Apopei şi-a tras un glonţ în cap aseară, la ieşirea din localitatea Buhuşi, judeţul Bacău, imediat după ce a intrat cu maşina de serviciu pe care o conducea într-un cap de pod. Agentul este internat la Spitalul Judeţean Bacău şi este ţinut în viaţă de aparate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite