(UPDATE/FOTO) Bacău: Un polițist s-a împușcat în cap pe șoseaua dintre Buhuși și Blăgești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Apopei (28 de ani), adjunctul șefului de post din localitatea Costișa, județul Neamț s-a împușcat în cap.

UPDATE. ORA 20.50 - La fața locului au ajuns aproape toți criminaliștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul care cercetează zona. Un bărbat care locuiește în apropiere a auzit împușcătura. ƒ„Eram în curte și am auzit o bubuitură. Când am ieșit aici pe câmp l-am văzut, dar nu m-am apropiat“, povestește Ioan Crăciun, martor. Prietena lui, polițistă la un post din județul Neamț, a ajuns la Spitalul din Bacău împreună cu alte rude ale tânărului. Apropiați ai acestuia spun că în ultima perioadă era tot mai abătut.

image

(UPDATE), ORA 18.50 - Gestul lui este de neînţeles, mai ales că era apreciat în profesia pe care şi-o alesese Este absolvent al Şcolii de Agenţi de la Câmpina, promoţia, 2003. De atunci lucrează la Postul de Poliţie Costişa. Nu are niciun fel de abateri, are numai calificative de Foarte Bine şi a fost avansat înainte de termen", a precizat Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliției Neamț.

(UPDATE), ORA 18.40 - Toți chirurgii Spitalului Județean de Urgență din Bacău l-au consultat de tânărul polițist și pronosticul dat de ei este extrem de sumbru. „Se vede orificiul de intrare și de ieșire al cartușului. Șansele de supraviețuire sunt aproape de zero“, a declarat Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al spitalului din Bacău.

image

(UPDATE), ORA 18.15 - Oamenii adunați la fața locului afirmă că polițistul, în timp ce conducea mașina de serviciu, a intrat în urmă cu aproximativ câteva minute înainte să se împuște într-un cap de pod. După impact, el a ieșit singur din autoturism și a luat-o la fugă pe un câmp. După ce a fugit aproximativ un kilometru s-a oprit și și-a tras un cartuș în cap.

Fapta a avut loc pe drumul dintre orașul Buhuși și comuna Blăgești. Omul a fost dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Bacău, când încă mai sufla.

Se pare că bărbatul fusese implicat într-un accident de circulație cu mașina de serviciu și i-a fost frică de repercursiunile care vor urma. Vom reveni cu amănunte!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite