Neamț: Băiatul dispărut la scăldat în râul Moldova a fost găsit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit a fost descoperit la 100 de metri de locul în care martorii îl văzuseră aseară când a sărit în apă

Ora 17.35

După mai multe ore de căutări cu personalul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă de la subunitatea din Roman, minorul dat dispărut de familie a fost găsit înecat în apele râului Moldova, în apropierea Podului de Fier din comuna Horia.

Citiţi şi: VIDEO Copil dispărut în apele râului Buzău

ora 17.00

Pompierii subunităţii de la Roman a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ îl caută pe băiatul dispărut în apele râului Moldova de mai bine de 8 ore, fără niciun rezultat. Reprezentanţii ISU Neamţ spun că acţiunea se va desfăşura până când nu vor mai fi condiţii de vizibilitate, iar căutările vor fi reluate şi mâine.

"Experienţa nefericită în situaţii de acest gen ne-a dovedit că după trei zile, corpul este scos la suprafaţă de ape, asta dacă într-adevăr avem de-a face şi acum cu un caz de inec", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

ora 12.00

Dispariția unui băiat în vârstă de 16 ani a fost sesizată aseară, la ora 18.10, la postul de poliție din comuna Horia, în urma unui apel la 112.

„ Când a sărit îmbrăcat în albia râului Moldova, pentru a se scălda, minorul T. I., din municipiul Roman, se afla în zona Podului de Fier din localitatea Horia. Căutările se fac cu un echipaj și o barcă pneumatic de salvare", spune căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Activitățile de căutare ale băiatului dispărut se efectuează de polițiști împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite