VIDEO Copil dispărut în apele râului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concluzie tragică în cazul unui copil care a fot dat dispărut în cursul zilei de ieri: s-a înecat în apele râului Buzău. Aseară, poliţiştii i-au găsit hăinuţele pe dalele de pe marginea canalului şi ulterior au fost depistaţi martori oculari ai tragediei.

Părinţii lui Alexandru Botescu au anunţat dispariţia copilului miercuri dimineaţă, după ce l-au căutat o noapte întreagă. “Am fost la vecini, la prietenii lui, am întrebat copiii şi niciunul nu ştia de ăsta mic”, spune Vasile Botescu, tatăl minorului dispărut.

Citește și Căutări în râul Moldova după un tânăr dispărut la scăldat

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au împânzit zona din jurul casei celui dispărut pentru verificări. “Minorul este din Piatra Neamţ şi locuia împreună cu părinţii şi surorile într-o anexă din curtea bisericii situate pe strada Intrarea Cosmin din municipiul Buzău. Băiatul de 12 ani a plecat la joacă marţi după-amiază, în jurul orei 17.30 şi nu s-a mai întors. Părinţii l-au căutat şi nu au anunţat Poliţia, sesizarea fiind făcută abia a doua zi, în jurul prânzului”, a declarat comisar Florina Crucianu, de la IPJ Buzău.

Minor dispărut de acasă de 24 de ore



La câteva ore după ce minorul a  fost dat în urmărie naţională, a început să se contureze un scenariu sumbru. Un vecin de-al băiatului le-a declarat poliţiştilor că fuseseră împreună, cu un al treilea prieten, la scăldat, pe râul Buzău. Mai târziu cei doi martori au recunoscut că l-au văzut pe Alexandru cum s-a scufundat de două ori după care a dispărut în apă. Au plecat apoi acasă şi au mers la cules cireşe, fără să anunţe evenimentul.

image

Pompierii au venit în această dimineaţă în locul indicat de martori, dotaţi cu o barcă pneumatică şi căngi pentru scormonit fundul apei, ca să caute trupul copilului înecat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite