Neamţ: Cererile de paşapoarte s-au dublat faţă de săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare aflux de persoane se înregistrează dimineaţă, atunci când se eliberează numerele de ordine.

Nemţenii au dat năvală să-şi facă paşapoarte, fenomen demonstrat de creşterea de la o zi la alta a cererilor la ghişee. În primele trei zile ale acestei săptămânii, numărul solicitărilor a evoluat de la 172 (luni, 2 august), la 191 (marţi), iar miercuri s-a înregistrat un record cu cele 233 de cereri înregistrate.

Nemţenii se înghesuie să-şi lase amprentele la Paşapoarte

"Dacă la începutul săptămânii programul de lucru la Serviciul Paşapoarte a fost extins până la ora 19,00, de astăzi, joi, 5 august, programul la cele trei ghişee a fost prelungit cu încă două ore, de la 7 dimineaţă, până la ora 21.00. Modificarea a fost operată cu avizul Direcţiei Generale de Paşapoarte şi aprobarea instituţiei Prefectului", spune Constantin  Roman, şeful Serviciului Paşapoarte Neamţ.

Pentru a nu se crea aglomeraţie, nemţenii primesc numere de ordine pe care este estimată şi ora la care se pot prezenta să-şi depună dosarele. Cei mai grăbiţi se prezintă la prima oră a dimineţii pentru o programare cât mai rapidă.

Astăzi, în primele trei ore de la deschiderea programului, 62 de persoane îşi depuseseră cererile pentru eliberarea documentului de călătorie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite