Neamţ: Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni din dreptul Primăriei Dumbrava Roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O adolescentă de 15 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni din faţa Primăriei Dumbrava Roşie
O adolescentă de 15 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni din faţa Primăriei Dumbrava Roşie

Fata vroia să ajungă la şcoală, însă a fost preluată de o Ambulanţă şi dusă la spital, unde s-a constatat că avea traumatisme minore la coloană şi genunchi.

Citeşte şi:

Femeie spulberată pe zebră, în zona Gării din Roman - Video

Pietrenii se simt victimele şoferilor, chiar şi pe zebră

Melania Asavei (15 ani) se îndrepta spre staţia de troleu ca să ajungă la un liceu din Piatra Neamţ, când a fost lovită din plin de o Dacie. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni din faţa Primăriei Dumbrava Roşie, iar şoferul, Cezar Miron, spune că nu a văzut-o la timp şi a lovit-o din plin.

O adolescentă de 15 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni din faţa Primăriei Dumbrava Roşie

Martorii susţin că parbrizul maşinii era foarte aburit şi că poliţiştii nu l-au lăsat pe şofer să plece de la faţa locului până ce nu şi-a curăţat geamul. „Aici sunt tot timpul accidente. Chiar săptămâna trecută a fost unul tot în zona asta. Şi la trecerea de la şcoală e la fel. Degeaba îţi înveţi copilul să traverseze pe zebră, dacă ei vin cu viteză şi îl lovesc", a spus Mariana Ailincăi, unul dintre martori.

FOTO: Arhivă

Localnicii cred că ar trebui repornite camerele fixe de pe drumul naţional DN15, care face legătura dintre Piatra Neamţ şi Bacău, pentru că s-ar reduce numărul accidentelor. „Când mergeau camerele, şoferii încetineau de frică să nu-i amendeze. Acum nu le mai pasă şi noi trebuie să traversăm mai mult în fugă de frică să nu ne lovească", a adăugat Mariana Ailincăi.

Fata a scăpat cu traumatisme minore

În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce M. Cezar, din comuna Dumbrava Roşie, conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roşie, a surprins şi accidentat o minoră, în vârstă de 15 ani, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Fata a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu traumatisme minore la coloană şi genunchi şi, după ce a primit îngrijiri medicale, a fost externată.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite