Neamţ: Comisie de disciplină pentru reclamarea secretarilor de primării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia din Prefectură va analiza şi propune soluţionarea sesizărilor privitoare la faptele secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale reclamate ca abateri disciplinare.

Prefectul de Neamţ, Mihai Archip, a convocat secretarii primăriilor din judeţ pentru a desemna prin vot secret reprezentanţii în comisie, la data de 31 ianuarie 2011.

Citeşte şi:

Piatra Neamţ: Jandarmi chemaţi să facă ordine în îmbulzeala de la subvenţia pentru lapte

Această comisie va fi formată din opt membri. „Comisia este formată din trei membri titulari, trei membrii supleanţi, un secretar titular şi supleantul acestuia. Membrii titulari sunt: de la Instituţia Prefectul, preşedintele comisiei, subprefectul Vasile Şendrea, de la Consiliul Judeţean, secretarul judeţului şi un membru desemnat de majoritatea secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ. Mandatul acestora este de trei ani“, a declarat Amelia Penu, purtător de cuvânt al Prefecturii Neamţ.

Prefectul Archip a precizat că pot face parte din această comisie funcţionari cu studii superioare, o bună reputaţie profesională şi o conduită corespunzătoare în exercitarea funcţiei publice. „Orice cetăţean nemulţumit de activitatea secretarilor de primării poate depune o reclamaţie la Instituţia Prefectului Neamţ, urmând a fi soluţionată în comisia de disciplină“, a declarat prefectul Mihai Archip.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite