Autorul crimei de la Piatra Șoimului a fost arestat. Medicii legiști au stabilit că fata nu a fost violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii din sat sunt îngroziți de grozăvia petrecută pe uliță
Vecinii din sat sunt îngroziți de grozăvia petrecută pe uliță

În mai puțin de 24 de ore, anchetatorii au reușit să rezolve cazul care a oripilat sâmbătă întreg satul Luminiș din Neamț. Polițiștii l-au prins pe suspect, un minor de 16 ani din orașul Roznov, și au stabilit pas cu pas, filmul ororii petrecute în preajma sărbătorii de Dragobete.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au stabilit că la miezul nopții de vineri spre sâmbătă, Robert Fecioru (16 ani), un tânăr din orașul Roznov, s-a oferit să o conducă acasă pe Gabriela Andreea Irimia (15 ani). Vineri seară, fata petrecea sărbătoarea de Dragobete împreună cu mai mulți prieteni, într-un local din sat.

Fată de 15 ani violată şi ucisă în bătaie în comuna Piatra Șoimului din Neamț

În apropierea casei fetei, minorul i-a propus să întrețină relații sexuale. Minora l-a refuzat, însă tânărul a insistat și chiar ar fi încercat să o forțeze. Furios că nu reușește să-și ducă planul la capăt, Robert a bătut-o crunt pe Gabriela, după care a abandonat-o în șanț unde a fost găsită sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.30.

„În baza ordonanței emise de Parchetul Neamț, minorul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat.  În concluziile raportului medico-legal se precizează că moartea a fost violentă și s-a datorat politraumatismelor, contuziilor și leziunilor urmate de hipotermie. Nu s-a confirmat suspiciunea unui viol în acest caz”, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, șeful IPJ Neamț.

Pedeapsa pe care Robert Fecioru o riscă în cazul unei condamnări pentru omor calificat este între 15 și 25 de ani. Cum tânărul este minor, perioada condamnării va fi înjumătățită.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite