Un blogger l-a surprins pe viceprimar tratând Oradea ca pe o scrumieră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bloggerul Magus (www.thefua.ro ) l-a surprins pe viceprimarul Gheorghe Carp aruncând tacticos, pe jos, chiștocul de la o țigară pe care o fumase într-o acțiune de control al stadiului lucrărilor, pe strada Morii, din Oradea. Gestul edilulului vine ca o palmă trasă cetățenilor orașului, ca urmare a campaniei „Oradea nu e o scrumieră", în care municipalitatea a investit 12.000 de euro.

CITEȘTE ȘI

Ţigările aruncate sunt cele mai scumpe


Bloggerul Magus (www.thefua.ro) a postat miercuri o înregistrare video care îl prezintă pe viceprimarul Gheorghe Carp fumând o țigară, pe care a aruncat-o apoi, fără nicio reținere, pe domeniul public. Sub titlul „Pentru viceprimarul Gheorghe Carp Oradea este o scrumieră", bloggerul se arată revoltat de ipocrizia celor care conduc orașul, amintind că Gheorghe Carp nu este doar viceprimar, ci și medic și soț.

Dă CLICK aici pentru a vedea filmarea care-l surprinde pe viceprimar în timp ce aruncă țigara pe jos

Așteaptă amenda

Campania de conştientizare privind menţinerea curăţeniei în oraş a fost inițiată de către Primăria Oradea, în luna septembrie a anului trecut. De atunci au fost sancționați aproape 600 de orădeni, care au plătit amenzi în valoare totală de peste 30.000 de lei. Contactat de jurnaliștii de la Adevărul de Seară, ediția de Oradea, Gheorghe Carp a spus, ironic, că așteaptă să fie amendat și că va plăti amenda. „Incindentul s-a întâmplat vineri, 12 martie, pe strada Morii, la inspectia șantierului de acolo. Este regretabil că, pe o stradă aflată în șantier, am aruncat un muc de țigară. Am murdărit, într-adevăr orașul. Asta contează, nu faptul că strada a fost plină de gunoi, vreme de 40 de ani", a spus Gheorghe Carp. Acesta a subliniat că mucul respectiv l-a aruncat într-o gură de canal. „Sunt fumător și în general am grijă să arunc țigara la coșul de gunoi. De regulă țin mucul de țigară până găsesc un coș adecvat, în care pot să sting țigara", a mai spus viceprimarul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite