Oferte pentru vacanța de Paşte în stațiunile și aquaparkurile ungureşti (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Parcul Acvatic din Debrecen atmosfera este ca în plină vară
La Parcul Acvatic din Debrecen atmosfera este ca în plină vară

Orădenii au început să facă rezervări pentru vacanţa de sărbători în staţiunile balneoclimaterice şi aquaparkurile de peste graniţă. La Debrecen, ofertele pornesc de la 300 de euro pentru o persoană, cu masă, cazare şi intrări nelimitate la bazine, pentru patru zile.

CITEȘTE ȘI

Orădenii își petrec vacanţele de Paşte și de primăvară în staţiunile ungureşti (FOTO)


Staţiunile de peste graniţă se întrec în oferte de Paşte, pentru a-şi atrage turiştii. Orădenii pot opta pentru complexul acoperit de la Parcul Acvatic Mediteranean din Debrecen. Preţurile pornesc de la 300 de euro pe persoană, cazare, masă, program artistic şi intrări nelimitate la bazine şi saună, timp de trei nopţi şi patru zile. Pentru un apartament de patru persoane preţul unui pachet porneşte de la 289 de euro. Copiii au reducere semnificativă.
La Hajduszoboszlo preţurile la cazare încep de la 98 de euro de persoană. Orădenii pot opta şi pentru cazare la pensiuni. Preţurile pornesc de la 20 de euro. Un prânz sau o cină costă şase euro. „Mulţi clienţi s-au interesat de oferte în Ungaria. În realitate numărul celor care merg acolo este mai mare. Fiind atât de aproape îşi fac rezervările direct, nu prin agenţii”, a precizat Ioana Trifan, agent de turism.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite