Orădenii își petrec vacanţele de Paşte și de primăvară în staţiunile ungureşti (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii şi-au făcut deja o tradiţie din petrecerea weekendurilor libere în ştrandurile din Ungaria
Orădenii şi-au făcut deja o tradiţie din petrecerea weekendurilor libere în ştrandurile din Ungaria

Orădenii care vor să-şi petreacă sărbătorile pascale în ştrandurile maghiare trebuie să se decidă cât mai repede. Potrivit reprezentanţilor Aquaticum Debrecen, 21 la sută din turiştii care frecventează bazinele şi facilităţile lor sunt români.

Dă CLICK aici pentru o fotogalerie de la Parcul Acvatic Mediteranean

Staţiunile de peste graniţă se întrec în oferte speciale de Paşte, care îi atrag pe orădeni ca un magnet în ştrandurile de la Debrecen sau Hajduszoboszlo.
„Mai avem locuri libere, se mai pot face rezervări, însă ar fi bine să se intereseze din timp deoarece anul acesta Paştele se sărbătoreşte în acelaşi timp pentru catolici şi pentru ortodocşi şi avem deja cereri”, a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea, Kovács Zsuzsanna, manager în cadrul Debreceni Gyógyfürdö Kft.

În Debrecen, ofertele pornesc de la 300 de euro pe persoană, pentru un loc într-o cameră cu două paturi. Pachetul cuprinde cazare cu demipensiune, pentru patru zile, cină festivă,  programe de animaţie, sport şi wellness pentru copii şi adulţi, acces la bazine şi saună.

Minivacanţă de primăvară

Turiştii pot alege să-şi petreacă în Ungaria şi prima zi de după Paşte. În schimbul sumei de 70 de lei, orădenii beneficiază de cazare, la care se adaugă accesul la saună, băi termale şi bazine. În plus, organizatorii au oferte şi pentru perioada de vacanţă şcolară. „Săptămâna următoare după Paşte, când este vacanţă de primăvară la şcoală în România, avem oferte speciale”, a spus reprezentantul Aquaticum.

Orădenii, aşteptaţi şi în alte staţiuni
La Hajduszoboszlo preţurile la cazare încep de la 98 de euro pe persoană. Preţul include demipensiune, acces la bazine şi saună şi o intrare pe zi la Aqua Palace. Orădenii pot opta şi pentru cazare la pensiuni. Cazarea cu mic dejun inclus costă 26 de euro. „Am avut mulţi clienţi care s-au interesat de oferte în Ungaria. În realitate, numărul lor este mai mare, pentru că mulţi îşi fac rezervări direct, nu prin intermediul agenţiilor”, spune Ioana Trifan, agent de turism.

Program de Paște la Aquaticum

3 aprilie 2010

Dimineata: Animații

14:00-17:00 Program meșteșugăresc

18:00 Cină și muzica live

19:00-23:50 Party Miki Mini. Muzică, dans, jucarii, premii!

20:00-21:30 Clovnul Peti ne face baloane!

20:00-23:00 Casino la etajul 3. Poker si jocuri de ruletă.

 Invitat Special: Keresztes Ildiko

4 aprilie 2010

Dupa-amiază -  Olimpiada iepurilor- Găsiți ouă de ciocolată!

14:00-17:00 Program meșteșugăresc

17:00-17:50 Teatru de păpuși                  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite