Italianul care a împuşcat mortal un orădean de 35 de ani a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zappa Aldizio a fost arestat după ce l-a împușcat mortal pe Nemes Attila
Zappa Aldizio a fost arestat după ce l-a împușcat mortal pe Nemes Attila

Italianul Zappa Aldisio Andrea, cel care marţi a împuşcat mortal în stradă un om de afaceri din Oradea, a fost arestat. Pe numele său, judecătorii de la Tribunalul Bihor au eliberat mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Cetăţeanul italian a declarat deja recurs la decizia Tribunalului Bihor, urmând ca acesta să se judece, joi, la Curtea de Apel Oradea. Situaţia bărbatului a fost adusă la cunoştinţa consulului italian de la Cluj, care, potrivit Mediafax, a sunat să se intereseze despre incident.

Un orădean de 35 de ani a fost împuşcat marți de patronul firmei cu care făcea afaceri. Orădeanul Nemes Attila ar fi cumpărat mai mulți metri cubi de cherestea de la firma din Arad a  italianului Zappa Aldizio, care l-a împușcat în cap și în piept după ce românul nu a plătit marfa.

Bărbatul împușcat era administrator și asociat la o firmă cu sediul în Oradea. Societatea comercială Ferati Lemn, specializată pe tăierea și rindeluirea lemnului a fost înființată în 2008, dar a avut activitatea suspendată până în mai 2010. Se pare că firma din Oradea făcea afaceri cu societatea comercială la care era patron cetățeanul de origine italiană Zappa Aldizio Andrea, în vârstă de 58 de ani.

Atacatorul, stabilit în județul Arad, este patron al SC A-Z. IMPEX SRL, o firmă care se ocupă cu material lemnos și de construcție. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor susțin că italianul ar fi livrat mai multă marfă către firma lui Nemes Attila, iar acesta nu a plătit-o.

Familia orădeanului este bulversată de nenorocirea care s-a abătut asupra lor. Apropiații lui Nemes Attila nu știa că acesta ar fi avut probleme cu banii sau că firma pe care o patrona făcea afaceri cu italianul care l-a împușcat.

CITEŞTE ŞI ORĂDEAN EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT ÎN PLINĂ STRADĂ

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite