FOTO Bărbat împuşcat mortal în plină stradă la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost împușcat în plină stradă
Un bărbat a fost împușcat în plină stradă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, Nemes Attila, a fost împuşcat în plină stradă în Oradea. Din primele informaţii se pare că a fost împuşcat cu o armă de vânătoare, de către partenerul său de afaceri italian. Motivul crimei în stil mafiot este o datorie mai veche pe care orădeanul  o avea către Zapa Aldisio, cetățean de origine italiană.

UPDATE ora 13.30. Vecinii orădeanului împușcat în această dimineața au început să pună lumânări la locul unde a murit Nemes Attila. Vecinii celui împușcat au numai vorbe de laudă la adresa lui Nemes Attila. „Era un vecin foarte amabil și simpatic. Nu am avut niciodată probleme cu el. Am asistat la toată scena, îngrozit. Am rămas șocat când am văzut că a fost împușcat”, spune unul dintre vecini Nicolae Oprișan.

UPDATE ora 9.30. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, victima a fost împușcată de către partenerul său de afaceri, Zapa Aldisio, cetățean de origine italiană, în vârstă de 58 de ani.

„După mai bine de 50 de minute de resuscitare, echipajul aflat la fața locului a pronunțat decesul bărbatului”, spune Hadrian Borcea, șeful Unității de Primire Urgență a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Mai mult, unele surse susțin că polițiștii care au intervenit de urgență l-au prins pe suspect, având asupra sa arma, lângă localitatea Tinca. „Suspectul de 58 de ani este partenerul de afaceri al victimei. Bărbatul a fost prins la 40 de kilometri de Oradea”, spune Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ BIhor. Se pare că motivul crimei a fost o sumă de bani pe care victima o datora cetățeanului italian.

Un bărbat a fost împușcat în plină stradă Un orădean a murit împușcat de către partenerul său de afaceri Un orădean a murit împușcat de către partenerul său de afaceri

Click pe poze pentru galeria foto!

Bărbatul împuşcat are 35 de ani şi este din Oradea. El s-a aflat iniţial în stop cardiorespirator şi avea leziuni multiple în zona capului şi a toracelui, potrivit reprezentanţilor SMURD Bihor. Poliţia are un suspect, iar în acest moment sunt audiaţi martori. Nu se ştie dacă este vorba despre o răfuială în stil mafiot şi nici care sunt cauzele atacului, cert este că fapta este una premeditată.

Revenim cu detalii!

CITEŞTE ŞI

Răfuieli în stil mafiot. 14 oameni au fost împuşcaţi în plină stradă la Galaţi, în ultimii patru ani

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite