EUROVISION 2011 Melodia „Change“, în topurile fanilor Eurovision VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melodia orădenilor de la Hotel FM este pe primele locuri în clasamentele din străinătate, dar şi pe Youtube. „Change” este foarte apreciată de fanii Eurovision din toată Europa, care au alcătuit deja topurilor melodiilor înscrise în concursul din acest an.

Melodia care va reprezenta România la Eurovision, la concursul din luna mai de la Dusseldorf, face furori pe Youtube. Fanii concursului Eurovision din toată Europa au făcut topuri ale melodiilor preferate înscrise în cursa din acest an. Melodia „Change“, cântată de orădenii de la Hotel FM, pare să fie pe placul fanilor. În topurile alcătuite pe Youtube, băieţii de la Hotel FM sunt în cele mai multe pe primul loc. „Este un semn bun. Noi mergem încrezători la concurs şi sperăm să aducem un premiu pentru România. Însă depinde foarte mult de ce se va întâmpla la concurs, însă noi sperăm”, a declarat liderul Hotel FM Gabriel Băruţă.

El a completat că şi la concertele susţinute deja în Bulgaria şi Republica Moldova melodia a fost foarte bine primită de fani. Asta în condiţiile în care băieţii de la Hotel FM nu au lansat încă varianta nouă a melodiei Change. „În momentul ăsta piesa a căpătat viaţă, energie. Energia oamenilor implicaţi întotdeauna se simte”, a spus compozitorul orădean.

TVR nu are bani pentru taxa de înscriere la Eurovision

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite