Peste 500 de motocicliști din România, Ungaria și Austria și-au dat întâlnire în Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La invitația clubului Haws MC, sute de motocicliști din Ungaria, Austria și România au sosit în acest weekend în localitatea Sălard. Bikerii sunt provocați la concursuri de viteză sau de băut bere și sunt acompaniați de formații rock românești și maghiare.

Cea de a treia ediție Internațional Moto Party, organizată de Hawks MC și Primăria Sălard se desfășoară în acest weekend. Timp de trei zile, motocicliștii sunt provocați la diferite concursuri de la moto-sumo, măsurarea decibelilor sau concurs de frumusețte pentru motociclete, până la de băut bere, concurs de viteză minimă, concurs de mâncat crenvurşti și premiul pentru motociclistul cel mai turmentat.  Organizatorii asigură camparea pentru participanții din străinătate. Motocicliștii pot participa și la o tombolă care asigură materiale de întreţinere pentru motociclete, căşti, sau tricouri. 
Concertele vor fi susținute de formaţiile Don (Ungaria), Rotorika (Ungaria), Blues Company (Ungaria), Crimson (România), Majestic (România), Dockers (România) şi Knock Out (România).

CITEŞTE ŞI:

Sute de motocicliști și-au încins motoarele în centrul Bacăului 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite