Bacău: Sute de motocicliști și-au încins motoarele în centrul Bacăului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cascadorul ungur Hidi Miki şi câteva sute sute de bikeri din toată ţara au făcut paradă prin centrul Bacăului. Organizatorii au pregătit 300 de porţii de fasole cu cârnaţi, focuri de artificii şi concerte pe insula de agrement.

Sute de bikeri şi-au făcut apariţia la amiază, în scrâşnet de roţi şi vuiet de motoare, în faţa Prefecturii Bacău.

image

N-a fost o mişcare de protest, ci startul celei de-a zecea ediţii a festivalului Motor Bikers Party.

image

Vedeta evenimentului este cascadorul maghiar Hidi Miki, care a făcut o demonstraţie de virtuozitate în faţa publicului iubitor de cai-putere.

image

„Din punctul meu de vedere este cel mai reuşit spectacol care se poate organiza în acest oraş. E o adevărată bucurie pentru împătimiţii motoarelor. Am venit cu fiul meu de 10 ani care spune că se va face motociclist“, a spus Ovidiu Lascăr, un băcăuan de 38 de ani.

Peste 500 de participanţi

Organizatorii evenimentului au numărat peste 500 de participanţi şi spun că această ediţie a festivalului a sfidat criza.

image

„Nu-i uşor să aduni peste 500 de motociclişti la un loc. Pe lângă motoare, festivalul înseamnă şi concerte, plus alte cheltuieli. Negocierea cu managerii trupelor care vor cânta în serile festivalului nu a fost o chestiune simplă“, a declarat Sorin Petrescu, cel care a pus la cale totul.

image

Concerte şi tricouri ude

Pe înserat, distracţia se mută la insula de agrement, unde vor avea loc concerte susţinute de trupele Kumba, Speak Floyd şi Trenul de Noapte. Acolo se vor organiza şi concursuri de tricouri ude, tatuaje şi şedinţe foto, care vor continua şi mâine. În plus, băcăuanii pot mânca bucate preparate în aer liber la ceaun, atracţia principală fiind fasolea cu cârnaţi.

„Vom pregăti peste 300 de porţii de fasole cu cârnaţi, la care vom adăuga multă bere gratis. Cred că va ajunge la toţi cei doritori de un astfel de meniu“, a adăugat Sorin Petrescu. Participanţii vor primi din partea organizatorilor tricouri şi insigne. La finalul festivalului, duminică seara, motocicliştii se vor bucura de un spectacol cu focuri de artificii. Intrarea pe insula de agrement, în zilele de festival, costă 20 de lei.

image

Calendar cu bikeriţe sexy

12 dintre cele mai frumoase tinere ale Bacăului au şansa să devină vedete în filele unui calendar dedicat motocicliştilor. Selecţia fetelor s-a realizat zilele acestea, iar juriul a fost alcătuit din bikeri.

image

Ele vor poza pe toată perioada festivalului pe şaua unor motoare de top alături de cei mai cunoscuţi motociclişti din ţară. 

Printre motociclisti se află și Costin Adam, de 29 de ani, împătimit al motoarelor și care își etralează cu mândrie un Kawasacki NV 800 clasic.

image

Poartă pe cap o caschetă de pușcaș marin care a murit la datorie în urmă cu ceva ani și despre care spune că o are chiar de la familia eroului american. I-a purtat de fiecare dată noroc, pentru că în urma celor trei accidente cu motorul nu a rămas cu nicio zgârietură.  O poartă din respect și totodată cu o mare mândrie și, în ultimii trei ani, nu s-a despărțit niciodată de ea. Tânărul a venit la  Motor Bikers Party 2010 tocmai din Ploiești și se află pentru prima dată la un astfel de eveniment organizat la Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite