Un orădean lucrează de patru ani pentru excentricul miliardar american Donald Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Cristea, un orădean la Mar-a-Lago
Daniel Cristea, un orădean la Mar-a-Lago

Inginer de profesie, Daniel Cristea este ospătar într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Statele Unite ale Americii. Inspirat de succesul patronului său, orădeanul este hotărât să își continue studiile în America, pentru a se specializa în management și în sistemul bancar.

CITEȘTE ȘI

Orădeanul Daniel Cristea lucrează în Statele Unite ale Americii, pentru Donald Trump

Orădeanul Daniel Cristea, în vârstă de 31 de ani, trăiește, din 2004, visul american. A renunțat la o slujbă călduță în România și a luat viața în piept, pe un teritoriu complet nou, într-un domeniu de activitate diferit de cel pentru care se pregătise, având în vedere faptul că este absolvent de inginerie economică.

Visul american

„În aprilie 2004 eram angajat la Ultra Pro Computers dar visul meu era să merg în America", povestește tânărul. Conștient cătrebuie să pornești de jos pentru a ajunge unde îți dorești, orădeanul a schimbat câteva joburi, până când, în 2006, a ajuns
la clubul patronat de Donald Trump, Mar-a-Lago, în Palm Beach. În calitate de chelner, câștigă peste 15 dolari pe oră, servindu-i pe cei mai bogați oameni ai lumii. A avut ocazia să cunoască preferințele culinare ale unor vedete de la Hollywood, dar și să învețe din modul de a se comporta al patronului său Donald Trump, care trece de multe ori pragul clubului. Orădeanul poveștește că ultima oară l-a văzut pe excentricul investitor, în urmă cu o seară.  Semn că apropierea de Trump îi priește spiritului de carierist, orădeanul are de gând să își înceapă studiile în SUA, pentru o eventual carieră în sistemul bancar.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite