Orădeanul Daniel Cristea lucrează în Statele Unite ale Americii, pentru Donald Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Cristea lucrează pentru Donald Trump din 2006
Daniel Cristea lucrează pentru Donald Trump din 2006

Orădeanul servește clienții clubului exclusivit Mar-a-Lago din Palm Beach. La clubul la care este angajat Daniel, în 1994 și-au petrecut luna de miere Michael Jackson și soția lui de atunci, Lisa Marie Presley.

Ca orice poveste de succes și cea a orădeanului Daniel Cristea începe cu un vis. Și nu orice vis, ci visul american. Daniel a plecat din Oradea în aprilie 2004.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

"Eram angajat la Ultra Pro Computers dar visul meu era să merg în America", povestește tânărul în vârstă de 31 de ani. A fost ajutat de un prieten. A acceptat să plece chiar dacă munca de acolo nu era una conform studiilor. În România el a absolvit Inginerie Economică, la Oradea.

"Dacă vrei să faci ceva trebuie să pornești de jos", spune orădeanul. În Statele Unite a ajuns prima dată în Florida, la Nancy Lopez Country Club, un club unde o faimoasă jucătoare de golf din anii '80, de origine mexicană, obișnuia să țină lecții pentru pensionari.

În serviciul unui miliardar faimos

După doi ani s-a mutat la Woodway Country Club în Connecticut. Acolo a lucrat doar două sezoane, după care, în 2006 a ajuns la clubul patronat de Donald Trump, Mar-a-Lago, în Palm Beach. Orădeanul lucrează ca și chelner și câștigă suficient pentru a trăi bine. Însă are ambiții mari, vise care, spune el, în România i-ar fi fost greu să le ajungă. "Aici ca să-ți faci un nume în CV trebuie să faci uneori și ce nu-ți place.



Dar trebuie să stai să lucrezi, să te afirmi cum poți și să aștepți să se ivească o oportunitate", mărturisește orădeanul. El dorește acum, că a obținut rezidența, să se angajeze la o bancă și să facă un master în management. "Nu renunț nici la munca de la club. Voi rămâne să lucrez în weekend. Aici dacă vrei și ai timp poți să lucrezi în o sută de locuri. Cu condiția să plătești taxe la stat", mărturisește orădeanul.

Daniel Cristea, un orădean la Mar-a-Lago Daniel Cristea și Hulk Hogan, cunoscut actor și wrestler american

Trump, fără fițe

Orădeanul a povestit pentru Adevărul de Seară ediția de Oradea ca ultima dată l-a văzut pe Donald Trump duminică seară. Daniel povestește că deși este faimos pentru expresia "You're fired!" (Ești concediat!), Trump concediază rar pe cineva. "Are un angajat care face asta. Când intră el în club știm că cineva va fi concediat", spune orădeanul. Potrivit acestuia, Donald Trump este un om normal, fără pretenții exagerate la mâncare, însă servește doar coke special comandat pentru el, din sticlă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite