EUROVISION 2011 Hotel FM face primele repetiții pentru concurs, în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Hotel FM a pornit spre Germania luni dimineață pentru ultimele pregătiri înaintea Eurovision. Deși au ajuns în Germania luni seara, băieții au fost programați la primele repetiții astăzi.

 "În două ore începem prima repetiție la Dusseldorf. Vom posta imagini pe site", au anunțat băieții de la Hotel FM pe pagina lor de Facebook.
 „Programul artiştilor de la Hotel FM este în mare parte stabilit şi cuprinde atât programul oficial al organizatorilor, cât şi cel stabilit de echipa din TVR", a trabsmit PR-ul Mariana Rusen.

David Bryan, Gabriel Băruță și Alex Szuz vor cânta în a doua semifinală a Eurovision, din data de 12 mai. Pentru această etapă a concursului ei au programate două repetiții. Cea de astăzi și încă una în data de 8 mai.  Repetițiile sunt urmate de discuții tehnice. „Programul băieţilor va mai cuprinde, în afară de aceste activităţi, numeroase întâlniri cu presa internațională cu fanii, participarea la programe sociale şi întâlniri cu artiști români care trăiesc în Dusseldorf şi Koln. Trupa va susține și câteva spectacole la Dusseldorf ", mai spune Rusen. Prima dintre aceste reprezentații va avea loc în seara de 7 mai, când trupa va cânta la deschiderea oficială a Eurovision.

Citește și

David Bryan, solistul Hotel FM, în finala de la Next Top Model Male Eurovision

VIDEO Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision, cotată slab la casele de pariuri

FOTO Două dansatoare sexi vor condimenta show-ul României la Eurovision

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite