David Bryan, solistul Hotel FM, în finala de la Next Top Model Male Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul David Bryan a rămas în luptă pentru titlul de cel mai arătos artist de la concursul Eurovision. Solistul Hotel FM s-a calificat în finala concursului Next Top Model Eurovision, iar orădenii îl pot vota până la 20 mai.

În finală lupta se dă între 14 artişti, însă cei mai bine cotaţi sunt reprezentanţii Suediei, Greciei, Azerbaidjanului, Rusiei şi Marii Britanii. Competiţia care va desemna cel mai frumuşel artist de la concursul Eurovision este organizată de site-ul Wiwi Bloggs. În cursa pentru „Next Top Model Male Model“ au intrat 30 de participanţi, iar cei care au întrunit cele mai puţine voturi au fost eliminaţi. Celor rămaşi în concurs li s-au anulat toate punctele adunate până acum şi voturile încep de la zero.

După deschiderea sesiunii de vot din finală, artistul Hotel FM se află pe locul 5. „Fiecare finalist are trei poze. Dacă dai click pe imagini poţi să le vezi în varianta mare. Votul se închide vineri, 20 mai, la miezul nopţii, la aproape o săptămână după finala Eurovision”, scrie site-ul Wiwi Blogs. România este recunoscută deja pentru „frumuseţile“ trimise la Eurovision. În 2009 şi 2010, primul loc la „Next Top Model Eurovision“ a fost ocupat de Elena Gheorghe, respectiv Paula Seling. „Paula a câştigat voturile europenilor cu tenul ei ca de porţelan, zâmbetul hollywoodian şi formele atractive“, a scris Wiwi anul trecut.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite