FOTOGALERIE Orădeanul judecat pentru jaful asupra mașinii poștei este membru PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Mang, liderul PSD Bihor, a declarat că până acum nu a auzit de Octavian Floruța, însă va cere explicații despre modul în care a ajuns membru de partid și cine l-a recomandat. Ce nu știe liderul PSD Bihor este că cel judecat pentru un jaf asupra mașinii poștei este prieten și cu Roxana Balaj, asistenta lui de la Senat.

Un orădean judecat pentru jaf asupra mașinii poștei poartă tricou cu "Angajatul lunii" la Poșta Română


Tricoul cu "Angajatul lunii" la Poșta Română, cu care defilează Octavian Floruța, judecat în dosarul jafului asupra unei mașini a poștei, i-a fost făcut cadou acestuia de prieteni, o parte dintre ei membri activi ai Organizației de Tineret a PSD Bihor. Tricoul cu pricina i-a fost dăruit de colegii de partid,  de ziua lui. Mai mult, aceștia nu au ezitat să facă glume pe Facebook, pe marginea acuzațiilor ce îi sunt aduse colegului lor.

Printre prietenii lui Floruța se numără Emilian Pavel, președintele TSD Bihor, și Roxana Balaj, asistentă la biroul senatorial al liderului PSD Bihor, Ioan Mang.

Ioan Mang cere explicații

Mang a declarat pentru Adevărul de Seara Oradea că va cere explicații Organizației de Tineret și Organizației Municipale a PSD Oradea, legat de modul în care a ajuns Octavian Floruța membru de partid. "Am să cer vineri explicații celor de la tineret și de la municipiu, când a fost primit în partid și cine i-a făcut recomandare", a declarat Ioan Mang. "Cu miștocăreala nu am fost niciodată de acord", a completat liderul social democraților bihoreni, referitor la gestul lui Octavian Floruța. "Dacă va fi găsit vinovat va plăti, dacă este nevinovat atunci va rămâne colegul nostru", a mai conpletat Mang.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu Octavian Floruța și prietenii lui din PSD

image

Evaluat psihologic

Octavian Floruța a fost trimis în judecată, alături de Bimbo Miklos, în dosarul jafului petrecut în august 2005, asupra unei mașini a Poștei Române. Floruța a negat tot timpul acuzațiile, însă Bimbo Miklos a spus în timpul anchetei că acesta ar fi fost părtaș la jaf. Bimbo și-a schimbat declarațiile în instanță.
Potrivit datelor existente la dosar, Octavian Floruța a refuzat să facă testul poligraf. În schimb, i-a fost făcută o evaluare psihologică. "Nu prezintă semne de deteriorare cognivită, fire extrovertită, imatur din punct de vedere afectiv, cu indicele de sinceritate extrem de scăzut, lipsit de bază etico-morală, tendințe antisociale și agresivitate mascată. Nu prezintă boală psihică și are discernământ", sunt concluziile evaluării psihologice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite