Averea lui Laszlo Tokes investigată de ANI Vezi aici ce avere are vicepreședintele Parlamentului European

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Averea câștigată de Tokes Laszlo în perioada în care a deținerii funcțiilor și demintăților publice este obiectul unei investigații efectuate de Agenția Națională pentru Integritate (ANI).

Averea lui Laszlo Tokes investigată de ANI:"Mi se aduc acuzații de hoție și corupție"

Conform declarației de avere completată în 2009 și postată pe site-ul ANI, Tokes deține mai multe imobile, mașini și terenuri.  Euoparlamentarul are un apartament pe strada Republicii ș o casă pe strada Louis Pasteur, ambele în Oradea și o casă de vacanță în comuna Căpâlna. Tokes mai deține un teren de 1459 de metri pătrați pe strada Piscului din Oradea și un teren de 2962 de metri pătrați în comuna Paleu, sat Săldăbagiu de Munte. Pe terenul din Paleu, titular este fiul său, Tokes Mate, în timp ce pe restul bunurilor imoblie proprietatea este comună cu soția sa, Laszlo Edith.

La capitolul bunuri mobile, Tokes a declarat un autoturism Cileo, fabricat în 1995 și un autoturism Volvo, din anul 2003. În ce privește veniturile realizate în ultimul an fiscal, Tokes a declarat că, în calitate de deputat al Parlamentului European câștigă 14.400de euro pe an. De asemenea, Laszlo Edith este trecută cu un venit anual de 12.000 de ron, în calitate de referent la Universitatea Creștină Partium.

Divorțul lui Tokes Laszlo: Căsătoria fostului episcop cu Tokes Edith s-a desfăcut din culpă comună

Laszlo Tokes: „Când Kelemen Hunor se uită în oglindă îl vede pe Marko Bela”

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite