Peste 250 de bihoreni au solicitat reverificarea lucrărilor de la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 250 dintre cei peste 1.400 de bihoreni care au susținut săptămâna trecută examenul de titularizare au considerat că au fost neîndreptățiți. Notele obținute în urma reverificării lucrărilor, ca urmare a contestațiilor depuse, vor fi afișate miercuri.

Potrivit informațiilor primite de la Ramona Bacter, purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar al Județului (ISJ) Bihor, până luni seară la orele 18.00 au fost depuse 248 de constestații. „Rezultatele vor fi afișate mâine. Nu știm încă la ce oră", a spus Ramona Bacter.

Constanța: Profesori cu 11 ani vechime au primit nota 3 la titularizare

Peste 300 de candidați au luat mai puțin de nota 5

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ISJ Bihor, peste două mii de bihoreni s-au înscris anul acesta la concursul de ocupare a posturilor din învăţământul preuniversitar. Unii s-au răzgândit între timp, astfel încât la examen s-au prezentat puțin peste 1.400 de persoane.  Notele primite de către aspiranții la un post la catedră demonstrează, încă o dată, criza învățământului românesc. Peste 370 de candidați au luat note cuprinse între 1 și 4,99, unul dintre aceștia fiind și Andrei Friderikus, din Marghita, care a luat nota 1 la chimie. Aproape șase sute de bihoreni au obținut note între cinci și 6,99, însă fiindcă au avut mai puțin de nota 7 au ratat titularizarea.  Peste 470 dintre candidați au luat între 7 și 9,85. Persoana care a fost cea mai aproape de nota 10 a fost Liliana Mariana Gal, din Marghita, care a obținut nota 9,85 la consiliere psihopedagogică.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite