Zodiacul mărțișorului realizat pentru cititorii Adevărul de Seară de Livia Tăutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luna Martie reprezintă un nou început
Luna Martie reprezintă un nou început

Ziua de 1 Martie vesteşte un nou început, o nouă speranţă şi o nouă primăvară  înmiresmată cu multe flori, dar în special de parfumul ghioceilor, care poarta  cu ei simbolul nostru tradiţional, specific Mărţişorului.

CITEȘTE ȘI

Horoscopul dragostei, de Sfântul Valentin, realizat de astrologul Livia Tăutu


Horoscopul pe anul 2010 realizat pentru orădeni de astrologul Livia Tăutu



Această sărbătoare este respectată cu sfinţenie la români.  Celebrăm cu drag  în fiecare an sosirea primăverii,  când natura cu spiritele ei magice se trezeşte odată cu emoţiile noastre împrospătate. Din punct de vedere al norocului Zodiacal putem spune că:

 Berbecii  sunt reprezentaţi de culoarea roşie şi de toate nuanţele de roşu. Sunt persoane de acţiune şi deschizători de drumuri. Dacă poartă mărţişoare roşii vor avea parte de multă energie. Vor putea rezolva multe treburi, vor avea noroc în iubire, afaceri şi vor fi mai  bucuroşi şi energici.

Taurii sunt reprezentaţi de  nuanşele de albastru şi bej, care li se potrivesc cel mai bine. Sunt firi sensibile. Ei pot purta diferite combinaţii de culori. Dacă vor purta mărţişoare norocoase cu aceste culori  vor  avea noroc şi  o stare energetică mărită. Vor avea success în a face bani dar şi în afaceri legate de case, terenuri sau bănci.

Gemenii  sunt reprezentaţi de culorile  argintiu, gri metalizat, galben şi albastru. Este  bine să poarte un mărţişor cu talisman  s-au amuletă viu colorată  din argint, acestea transmiţându-le bucurie şi  voiciune intelectuală. Vor avea parte de o bună comunicare  cu ceilalţi.

Racii  sunt reprezentaţi cel mai bine de argintiu şi alb. Mărţişorul cu amuletă în aceste culori este  aducător de noroc  în familiile lor. Culoarea albă îl face pe rac un om sigur pe sine, un profesionist bun  în meseria lui şi îi conferă bună dispoziţie.

Leii sunt reprezentaţi de mărţişorul cu talisman norocos şi strălucitor  în  nuanţele de lavandă, pastel. Trebuie  luate în calcul şi culorile strălucitoare de galben şi portocaliu intens ca fiind culorile norocului, a implinirii  dar şi a regalităţii.

Fecioarele  sunt reprezentate de un frumos mărţişor cu talisman şi amuletă de culorile gri, vernil, albastru, toate acestea preprezentând candoarea, fericirea, norocul  şi puritatea zodiei.

Balanţele sunt reprezentate  cel mai bine de un mărţişor aducător de noroc cu amuletă s-au talisman  de un albastru pastel, dar si nuanţele norocoase asortate cu gust ca şi rozul, movul.

Scorpionii  sunt reprezentaţi de culoarea unui mărţişor roşu închis, acesta dându-i forţă şi curaj. Este cel mai bun sub formă de amuletă şi  talisman, îi aduce noroc, bună dispoziţie sufletească, succes în afaceri şi iubire.

Săgetătorii sunt reprezentaţi  cel mai bine de mărţişorul aducător de noroc de culoare  purpurie, fiindu-i indicat şi verdele, nuanţele de maro şi culorile electrizate umplându-i de energie pozitivă.

Capricornii  sunt reprezentaţi de talismanul unui mărţişor norocos de culoare  verde  închis, maro şi negru care îi dau energie, bucurie, stabilitate şi putere de muncă.

Vărsătorii  sunt reprezentaţi de amuleta s-au talismanul norocoase printr-un mărţişor  de culoarea verde reprezentând culoarea duhului sfânt,  fiind protectorul tuturor dar şi vindecătorul  sufletului şi al depresiei.

Pestii sunt reprezentaţi de culorile galben, orange, mov, reprezentând mediumitatea, spiritualitatea  pozitivă şi legatura cu astralul superior.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite