Horoscopul pe anul 2010 realizat pentru orădeni de astrologul Livia Tăutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop 2010
Horoscop 2010

Astrologul orădean Livia Tăutu a realizat horoscopul pe anul 2010, pentru cititorii oradea.adevarul.ro. Anul 2010 va fi un an cu multe provocări şi schimbări mai ales în ceea ce privesc diferite relaţii, parteneriate, contracte. Trebuie să ţinem cont că ne vor afecta şi cele patru eclipse pe fiecare dintre noi într-un anume fel.

 1.Eclipsa de Soare  în Capricorn care are loc în 15.01.2010 la ora 07:12 (când se întâlnește Soarele în punct fix cu Luna în conjuncţie, după care Luna începe să crească). Acest lucru ajută Capricornul,Taurul, Fecioara, Scorpionul, Peştii.

2.Eclipsa de Lună în Capricorn care are loc în 26 .06.2010 la ora 11:30 (când Luna se găseşte în punnct fix, în opoziţie cu Soarele), ajută aproximativ la fel deoarece are loc tot în Capricorn, dar de data asta cu puţină agitatie.

3.Eclipsa de Soare în  Leu, care are loc în 11.07.2010 la ora 21:40 (când se întâlneşte Soarele în punct fix cu Luna în conjuncţie, după care Luna începe să crească). Ajută Berbecii, Săgetătorii, Balanţele, Gemenii, dar trebuie să fie atenţi Scorpionii,Taurii,Vărsătorii şi Racii.

4.Eclipsa de Lună în Gemeni care are loc în 21.12.2010 la ora 10:13 ( când Luna se găseşte în punct fix în opoziţie cu Soarele). Ajută Gemenii, Balanţa,Varsatorul, Leul, Berbecul. Trebuie să fie atenţi Fecioara, Peştii, Sagetătorul, Taurii.

BERBEC

 Sentimente: În prima jumatate a anului planeta Marte din Leu aflat în casa a cincea va stimula într-un anumit fel sentimentele. Începând cu luna iulie Saturn aflat în opoziţie cu Berbecul din casa a şaptea, aflat în Balanţă aduce anumite probleme în zona contractelor, asocierilor, parteneriatelor, dar şi în relaţiile sentimentale.

Bani, serviciu: În Ianuarie va avea loc Eclipsa de Soare în Capricorn, în casa a zecea, anunţând un an de înnoiri şi schimbări uneori neaşteptate. În prima parte din an poate întâmpina obstacole şi unele dificultăţi. Începând din iunie, îşi va asuma mai multe riscuri şi poate avea unele realizări bune dar şi eşecuri spectaculoase dacă nu va fi atent.

Familie, casă: În intervalul ianuarie - iunie, trebuie să acorde atenţie mărită copiilor, părinţilor şi familiei în general.Vor lupta pentru  rezolvarea unor probleme mai vechi.

Sanatate: Trebuie să acorde atenţie mai mare sănătăţii şi să se odihnească mai mult în iunie, iulie.

TAUR

Sentimente: În prima jumătate a anului, se poate confrunta cu unele  probleme şi va trebui să îşi asume unele  responsabilităţi noi. În toamnă trebuie să fie mai atent deoarece poate intra în unele încurcături, pasiuni şi riscuri sentimentale.

 Bani, serviciu: Va munci mult, va avea sarcini destul de dificile şi relatii de lucru cu colegii uneori mai distante. Sunt posibile unele surprize în privinţa banilor. Pot apărea câştiguri dar şi unele pierderi neaşteptate.

 

Familie, casă: În prima jumătate a anului, casa şi familia îi vor da multă bătaie de cap. Fie construieşte sau repară ceva în casă, fie pot apărea unele certuri în familie provocate de poziţia lui Marte în Leu.

 Sănătate: ar fi bine să acorde mai multă atenţie sănătăţii. Să evite stresul.

 GEMENI

 Sentimente: În acest an se anunţă o viaţă relaţională dinamică, plină de noutăţi şi surprize de tot felul. Relaţiile existente sunt puse la încercare, iar relatiile noi au nevoie de multă diplomaţie şi răbdare.

 Bani, serviciu: Poate avea surprize în carieră la care trebuie să aibă curaj şi ingeniozitate. Dacă dă dovadă de răbdare la început de an va putea câştiga destul de bine.

Familie,casă: În vară pot să revina unele probleme mai vechi legate de cămin, proprietăţi. În acest an va trebui să acorde mai multă atenţie părinţilor.

 Sănătate: În prima parte din an Gemenii trebuie să fie mai atenţi la sănătate, pentru că sunt influenţaţi de aspectul planetei Marte din Leu.

RAC

 Sentimente: Sunt mari şanse să facă cunoştinţă cu o persoană care îi poate marca destinul. Este bine să fie mai atenţi în acest sens pe la începutul toamnei.

 Bani, serviciu: Odată cu intrarea marelui noroc Jupiter în Peşti unde se află şi Uranus racul va face un mare pas înainte în acest an, care aduce mari schimbări. Va putea câştiga bani mai mulţi, dar vor avea şi cheltuieli mai mari.

 Familie,casă: Va trebui să acorde mai multă atenţie casei şi familiei. Poate rezolva o problemă imobiliară care îl preocupă de mult timp.

 Sănătate: Stresul şi agitaţia de la serviciu îi pot afecta dacă nu vor fi atenţi.

LEU

 Sentimente: Cu Marte în casa lor, este bine să dea mai multă atenţie la aventurile pe care le pot avea în prima parte a anului. Pot ajunge la pasiuni fierbinţi, care le pot crea probleme.

 Bani, serviciu: În prima parte a anului pot să demareze proiecte noi şi destul de îndrăzneţe. În ultima parte a anului, sunt posibile câştiguri neaşteptate, dar şi unele riscuri de pierderi bruşte de bani, dacă nu vor fi atenţi.

 Familie,casă: Familia şi căminul sunt preocupări prioritare în acest an. Este bine să ştie când să fie mai autoritar şi când să fie diplomat cu ai săi.

Sanatate: Aflat în Capricorn Pluto în casa sănătăţii îi anunţă pe Lei că există un oarecare pericol de accidente dacă nu vor fi atenţi.

FECIOARĂ

Sentimente: Aflaţi în casa cuplului planetele Jupiter şi Uranus anunţă o viaţă relaţională intensă. Pentru unii ar putea apărea unele aventuri la care nu se aşteptau.

 Bani, serviciu: Bazele unor asociere cu alţii îi va ajuta să poată demara proiecte interesante şi promiţătoare pentru ei.Va trebui să dea dovadă de prudenţă în privinţa banilor, pe la mijlocul lui 2010.

Familie, casă: În acest an poate avea unele perioade dificile în care trebuie să dea dovadă de mai multă diplomaţie în familie.

 Sănătate: În acest an vei sta mai bine cu sănătatea, dar va trebui să se odihnească mai mult şi să evite stresul.

BALANŢĂ 

Sentimente: Relaţia de cuplu în această vară poate fi pusă la încercare. Va trebui să dea dovadă de mai multă înţelegere pentru partener şi ceilalti, pentru a evita divergenţele.

 Bani,serviciu: Revenit definitiv în Balanţă, Saturn îl va pune la încercare cu tot felul de obstacole.

 Familie,casă: Planeta Jupiter împreună cu Uranus din Peşti îi va aduce putere de muncă şi bune oportunităţi care vin dinspre familie şi casă. Anul acesta aduce unele schimbări în bine în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul. Este un an bun de realizări pentru copiii lor.

 Sănătate: În acest an planeta Saturn se instalează definitiv, pentru aproximativ trei ani în Balanţă, în casa fizicului ei. Ea poate ţine cu succes o cură de slăbire, care duce la rezultate bune.

SCORPION

 Sentimente: În acest an aspectul Jupiter împreună cu Uranus în Peşti, care pentru el este în casa iubirii şi copiilor, le aduce bucurii. Unii pot avea şansa să-şi întâlnească marea dragoste. Ar putea trăi o experienţă unică şi de neuitat.

Bani,serviciu: Vor fi harnici, isteţi şi combativi în prima parte a anului. Din punct de vedere al banilor le merge bine dar cu fluctuaţii uneori imprevizibile, dacă nu vor fi mai atenţi.

 Familie, casă: În acest an pot să apară unele surprize legate de copii, nepoţi. Ar fi bine să acorde mai multa atenţie părinţilor.

 Sănătate: Anul acesta le poate aduce şi unele probleme, dar unii dintre ei  pot să renunţe la vicii dăunătoare sau la o dependenţă neplăcută.

SĂGETĂTOR

 Sentimente: În prima parte a anului  s-ar putea infiripa o prietenie, chiar o idilă, dar pot apărea unele îndoieli şi frustrări. Ultima parte a anului este o perioadă mai bună în plan sentimental şi chiar pasională pentru unii.

 Bani, serviciu: Anul acesta este favorabil preocupărilor intelectuale, studiilor superioare, dar şi de perfecţionare. În plan financia, vara poate fi plină de riscuri.

 Familie,casă: Anul  poate aduce schimbări spectaculoase în cămin cu Uranus. În vară trebuie să acordaţi mai multă atenţie copiilor.

 Sănătate: Sunt plini de energie în acest an, dar să acorde mai mult timp odihnei pentru a nu se confrunta cu mult stres.

CAPRICORN

 Sentimente: Cu partenerul de viaţă au mare nevoie de o comuniune spirituală. Eclipsa de Soare din iulie poate aduce o mare realizare pentru partenerul de viaţă, cuplu sau a altor asociaţi.

 Bani,serviciu: Au mari ambiţii în legatură cu cariera lor dar trebuie să facă faţă şi unor solicitări mai serioase. Trebuie să fie mai atenţi la ce investiţii fac în prima parte a anului.

 Familie, casă: Renovări şi înnoiri în casă pot avea loc în prima parte a anului. Ar trebui să dea importanţă mai mare şi mai multă părinţilor.

 Sănătate: În acest an problemele de sănătate nu-i vor prea deranja, dacă vor fi mai atenţi la emoţiile lor sufleteşti şi nu-şi vor neglija odihna.

VĂRSĂTOR

 Sentimente: În prima parte a anului viaţa sentimentală poate să le dea mai multă bătaie de cap fiind mai iritaţi de planeta Marte din Leu, şi opoziţia dură pe care o au. Din vară ar putea să aibă o nouă relaţie dacă îşi vor da interesul şi îi va interesa acest aspect.

 Bani, serviciu: În prima jumătate a anului  se poate confrunta cu o mare concurenţă pe plan profesional. În plan financiar, în acest an există posibilitatea să le apară noi surse de câştig.

 Familie, casă: În prima parte a anului, Marte poate aduce tensiuni în casă şi familie.Trebuie să fie mai atenţi la relaţiile lor cu fraţii, vecinii şi rudele.

 Sănătate: Probleme mari de sănătate nu sunt pentru ei, dar dacă nu vor fi mai atenţi pot avea parte de accidente neprevăzute, mai ales cât timp îl au pe Marte în aspect de opoziţie în Leu şi apoi din iunie pe casa Fecioarei, cea care este casa problematică, ce poate da operaţii, accidente şi mari transformări.

PEŞTI:

 Sentimente:Jupiter şi Uranus în casa Peştilor aduc energie şi o mai mare atracţie. Pot apărea multe surprize plăcute pentru ei în anumite momente care le pot da bucurii în acest an.

 Bani,serviciu: Pot realiza foarte mult în carieră, deşi anul este agitat din cauza lui Marte aflat în Leu. În această vară este bine să fie atenţi la unele riscuri în plan financiar şi să evite cheltuielile negândite.

 Familie, casă: În acest an există posibilitatea să renoveze  sau să se mute într-o casă nouă.Trebuie să acorde mai multă atenţie la relaţiile cu cei dragi.

 Sănătate: In acest an vor avea satisfacţii şi mai multa energie, însă trebuie să se ferească de unele imprudenţe şi excese până în vară

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite