Olivia Steer te învață să mănânci sănătos, prin intermediul unui blog dedicat nutriției sănătoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Împinsă"  la scris de Andi Moisescu , Olivia a decis să împărtășească fanilor și cititorilor cele mai sănătoase rețete de mâncare și prăjituri. Vedeta menționează din capul locului că acest blog nu este despre ea, soțul sau copiii ei, ci despre cum să mâncăm sănătos, menționând totodată că singurele povești despre familie „permise" sunt atunci când ele au dus la  o rețetă.

Salate și supe de legume înlocuiesc mâncarea tradițională în casa Oliviei Steer

„Așa-i la noi, în familie. Andi trage de mine, eu de David și David de Luca. La capătul celălalt al firului tre' să fie - nădăjduiesc - ridichea uriașă din poveste". Așa începe poveste scrisă de Olivia Steer pe blogul său, oliviasteer.ro. Un blog despre cum să mâncăm și să trăim sănătos . „Numim papa sănătoasa tot ce e nepreparat termic, viu și plin de enzime, după cum a lăsat Cel de sus"explică Olivia despre rețetele pe care mămicile și tinerele le pot găsi pe aceste blog. Mai mult decât rețete, cititorul găsește între înscrisurile culinare și o mică poveste, scrisă cu talent, care-l face să uite foame și să-și transforme poftele în poftă de sănătate.

Rețeta de azime

„Vremea când mirosul răvășitor de pâine coaptă umplea fiece ungher de casă cu promisiunea unei felii calde, aburinde ... unse generos cu un strat galben de unt de țară, ce se topește și se scurge în uitare pe marginile crocante ale cojiței... pudrate, ca-ntr-un basm de Andersen, cu niște sare grunjoasă ... îmbărbătate cu câte-un cățel de usturoi viguros... și mușcate cu toată gura, până în prăsele, ca și cum ar fi ultima... da, s-a dus!", așa cum spune Olivia Steer la începutul rețetei azime "Mai mult verde".
"Imaginează-ți-l colindând locuri îndepărtate, în căutarea speranței pierdute ... Și mai apoi extazul în fața promisiuniii unei noi iubiri adevărate. Acele pâinici nedospite, nepângărite, coapte în arșiță frustă a soarelui, mustind de enzime și vitamine vii, încărcate energetic de Tatăl Cer și Mama Pământ... sunt făgăduiala că există viața după moarte... Azime e numele lor de alint", anunță Olivia introducerea reței. De la azime la cremă de zahăr ars vegetariană și alte bunătăți sănătoase, vedeta promite să păstreze legătura „culinară" cu fanii săi și să-i surprindă cu rețete inedite.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite