Un motociclist a murit și soția sa este în comă, după un accident petrecut la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane care circulau pe aceeași motocicletă au fost implicate într-un accident petrecut în jurul orei 14.00, în cartierul Nufărul din Oradea. Soțul a murit pe loc iar soția este în stare extrem de gravă, potrivit informațiilor primite de la Hadrian Borcea, șeful SMURD Bihor.

Soția motociclistului a murit și ea, la spitalul județean

UPDATE, ora 17.00

 Potrivit unor martori de la locul accidentului motociclistul se deplasa cu viteză mare, în ciuda carosabilului umed. Cuplul de pe motocicletă era din Turda, judeţul Cluj, tinerii soți, de 26 și 25 de ani fiind studenţi la Facultatea de Teologie din Oradea.  „Motocicleta a acroșat partea din spate a unui autoturism, condus de un orădean de 43 de ani care a redus viteza pentru a face un viraj la stânga. După, acroșaj,  motocicleta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, pe banda doua, de un orădean de 44 de ani", a spus Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Ora 15.00


Potrivit celor relatate de către la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, tinerii cu motocicleta ar fi intrat într-un autoturism. „Nu se cunosc deocamdată condițiile în care a avut loc accidentul”, a spus Alina Dinu.

Hadrian Borcea, șeful SMURD Bihor ne-a spus că trupul bărbatului a fost transportat la spital, deși acesta murise pe loc, ca urmare a impactului puternic.

Vom reveni cu detalii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite