Soția motociclistului mort ieri a pierdut lupta cu viața în această noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri care circulau pe motocicletă ieri și au fost implicați în accidentul din cartierul Nufărul au murit pe rând, bărbatul pe loc datorită impactului foarte puternic, iar femeia la mai multe ore distanță în Spitalul Județean.

NU RATA:

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Şoferul de la Zărneşti care a nenorocit două suflete este dat în urmărire

Motociclist accidentat grav pe DN 1, la Miercurea Sibiului (UPDATE)

Cea de-a doua victimă a accidentului de motocicletă petrecut ieri a decedat azi noapte la spital după ce ajunsese la spital în stare deosebit de gravă.

„Din nefericire femeia, victimă a accindetului de ieri, care a fost adusă în comă la Spitalul Județean a decedat în această noapte", ne-a confirmat Florian Bodog, managerul Spitalului Județean din Oradea.

Accidentul s-a petrecut ieri în jurul orei 14.00 în cartierul Nufărul din Oradea și i-a avut ca protagoniștii pe doi tineri soț și soție de doar 26, respectiv 25 de ani. Bărbatul care conducea motocicleta se deplasa cu viteză destul de mare cu toate că străzile erau acoperite cu apă. 

În urma impactului violent bărbatul a decedat pe loc după ce motocicleta a acroșat partea din spate a unui autoturism, condus de un orădean de 43 de ani care a redus viteza pentru a face un viraj la stânga.

După, acroșaj,  motocicleta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, pe banda doua, de un orădean de 44 de ani.  Potrivit martorilor evenimentului motociclistul a „driblat" mai multe mașini, dar datorită vitezei nu a mai putut evita accidentul.

Cuplul de pe motocicletă era din Turda, judeţul Cluj, iar cei doi soți sunt studenţi la Facultatea de Teologie din Oradea.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite