Un băiat de 14 ani din Suplacu de Barcău a spintecat cu briceagul trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene desprinse din filmele de groază s-au petrecut luni seară în localitatea bihoreană Suplacu de Barcău. Trei copiii, dintre care unul de nici doi ani, au fost tăiați cu lama unui briceag de către un băiat de 14 ani. Uneia dintre victime i-a fost tăiată urechea.

Se pare că totul ar fi plecat de la niște neînțelegeri avute de cei patru minori. Cel mai mare dintre ei a scos briceagul și i-a tăiat pe ceilalți trei. Victimele sunt un băiețel de nici doi ani, un băiat de opt ani  și o fată de 12 ani. Aceștia au suferit mai multe tăieturi la nivelul corpului, cel mai grav fiind băiețelul de un an și jumătate, căruia i-a fost tăiată o ureche. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal, iar în momentul de față, viața lor nu este pusă în pericol. 

Citește și: Hoți prinși la furat, tăiați cu sabia de proprietar

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat fapta. Urmează să se facă cercetări și încadrare juridică după ce se va stabili câte zile de spitalizare necesită victimele. Până acum nu a existat nicio plângere din partea părinților", a spus Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite