Hoți prinși la furat, tăiați cu sabia de proprietar (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi au fost înjunghiați, aseară, de un bărbat care i-a prins în lanul său furând porumb.

Ora 15:45 Bărbatul care i-a înjunghiat pe cei doi tineri se numește Alin Iulian Brodoceanu și este cunoscut în lumea interlopă din Vaslui. El deține un depozit de fier vechi în apropierea locului în care a avut loc azi noapte scandalul.

Cei doi adolescenți, în vârstă de 17 și respectiv 18 ani, ambii din Vaslui, au fost surprinși azi noapte de proprietarul unui teren agricol împrejmuit din zona Gării în timp ce încercau să fure știuleți de porumb.

Bărbatul a decis să își facă singur dreptate și i-a atacat pe cei doi cu o sabie.

Unul dintre ei a fost rănit destul de grav, el fiind transportat de urgență la Spitalul din Vaslui, aici unde medicii au decis să îl transfere, în această dimineață, la o unitate spitalicească din Iași.

Tinerii le-au povestit oamenilor legii că, de fapt, ei au fost atacați de doi bărbați, însă polițiștii nu au decât un singur suspect la această oră.

„În acest moment, persoana suspectă se află la audieri. Noi efectuăm, în continuare, cercetări urmând ca, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale ale celor două victime să se stabilească și încadrarea juridică a faptei", ne-a declarat Loredana David, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Nici victimele nu vor scăpa fără a fi pedepsite, polițiștii vasluieni întocmind pe numele lor un dosar penal pentru săvârșirea faptei de furt calificat.

Vom reveni cu amănunte

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite