Șoferul BMW-ului are arsuri provocate de vaporii de la conducta de care s-a izbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițistul Iulian Sefleanu s-a lovit ușor la cap, are o coastă fracturată și arsuri provocate de vaporii degajați de apa fierbinte din conducta spartă. Femeia pe care a lovit-o are și ea un traumatism cranian minor. Amândoi sunt în afara oricărui pericol. Adrian Bucur, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor,a declarat că Sefleanu nu va fi sancționat disciplinar.

Citeşte şi: Sibiu: Un şmecher scandalagiu s-a dat în spectacol la Rutieră

Aseară în jurul orei 20.00 s-a produs un accident cu urmări grave lângă podul de centură din Rogerius. Șoferul unui BMW a deraiat pe trotuar, a acroșat o femeie, s-a izbit de balustrada podului și a căzut peste conducta Magistralei 1. Dacă bărbatul și femeia sunt înafara oricărui pericol, magistrala a fost avariată și aproape jumătate din Oradea nu a avut căldură până la ora 4 dimineața. În urma accidentului au fost inundate șinele de tramvai iar stația de redresare din zona Pod CFR a fost dezafectată. Ca urmare, circulația tramvaielor este oprită până duminică pe traseul Olosig-Pod CFR, iar orădenii vor putea circula doar cu autobuzul. Șoferul, Iulian Sefleanu, este inspector principal în cadrul Serviciului Management și Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Bihor. El are arsuri din pricina aburilor degajați de conducta spartă și o coastă fracturată. Femeia de 36 de ani pe care lovit-o a suferit un traumatism cranian ușor. Conform declarațiilor directorului Hadrian Borcea, amândoi sunt ținuți în spital doar pentru supraveghere și se află înafara oricărui pericol.

Nu va fi sancționat la locul de muncă

Adrian Bucur, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, a declarat, pentru Adevărul de Seară ediția de Oradea, că Iulian Sefleanu este angajat al inspectoratului dar că nu va fi sancționat disciplinar, fiindcă era în timpul liber, cu mașina proprietate personală. În schimb, va fi sancționat conform legii, dacă se constată că a încălcat regulamentul rutier.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite