Procurorii cer închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a incendiat soția în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Boldis, 46 de ani, acuzat ca și-a incendiat sotia
Mihai Boldis, 46 de ani, acuzat ca și-a incendiat sotia

Mihai Boldiș, bărbatul care și-a incendiat soția în centrul orașului, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Bărbatul în vârstă de 46 de ani va fi judecat pentru omor calificat și deosebit de grav.

Potrivit procurorilor, la 27 septembrie, Mihai Boldiș și-a așteptat soția în apropiere de Piața Mare din Oradea și a stropit-o cu benzină cu diluant, după care i-a dat foc.  Anchetatorii au cerut instanței închisoare pe viață pentru bihoreanul acuzat de crimă. "În cursul urmăririi penale s-a stabilit că datorită faptului că inculpatul nu avea loc de muncă şi consuma băuturi alcoolice, victima fiind singura ce realiza venituri constante pentru întreţinerea familiei, relaţiile dintre cei doi s-au degradat treptat, ajungându-se în data de 14 august 2010 la o separare, situaţie neacceptată de către inculpat. În rechizitoriu procurorul apreciază că scopul pedepsei penale nu poate fi atins decât prin detenție pe viaţă, lucru pe care, îl va stabili, însă, instanţa", spune procurorul Dorel Moțiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Martha Boldiș (39 de ani), din Oradea, a murit în chinuri groaznice, în urmă cu mai bine de două săptămâni. Femeia a mai trăit zece zile după ce a fost incendiată, în timp ce mergea la muncă, de fostul soț. Martha Boldiș trăia de ani buni în teroare, potrivit mărturiilor tatălui ei. Cei doi soți au patru copii.

Citește aici mărturiile tatălui femeii incendiate de soț în plină stradă

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite