Orădencele Andrada și Laura Florincuța l-au scos din sărite pe milionarul Michael Richard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milionarul Michael Richard, acționar a două posturi de radio, cunoscut pentru vacanțele extravagante pe care le organizează, le-a trimis acasă, din Thailanda, pe gemenele Andrada și Laura Florincuța, favoritele lui la petrecerile pe care le organiza, scrie Cancan.

INCENDIAR "Pamela Anderson" de România își etalează viața luxoasă pe Facebook

Potrivit tabloidului citat, milionarul s-a săturat să strângă mizeria lăsată de cele două în urma lor, în vila luxoasă din Phuket, în care își petreceau vacanța. "Le-am cazat într-o vilă de lux, cu servitori, cu tot ce trebuie, însă aveau aere de mari doamne, nu-și mai vedeau lungul nasului. Nu făceau nimic toată ziua, ajunseseră să se poarte urât cu toată lumea, parcă ele erau prințesele și restul sclavi. Strâmbau din nas la mâncare. Lăsau scrumiere pline peste tot în vilă, pahare murdare, făceau haos. Ajunsesem să strâng mizeria lăsată de ele, pentru că eu am bun simt", a declarat Richard pentru Cancan. El a spus că le-a trimis în țară. Cele două gemene din Oradea erau preferatele milionarului, până acum.

"Din punctul meu de vedere nu a fost niciun incident. Nu i-au convenit unele lucruri, nu știu ce, dar este problema lui. Am plecat de acolo pentru că am vrut. Dacă voiam să mai stau, nu era nicio problemă", a declarat Andrada Florincuța pentru ziarul citat.  În vară, gemenele au petrecut alături de milionar și de Bogdan Cervenschi, în Grecia. Atunci, pentru vacanța de patru zile, Michael Richard a cheltuit 50.000 de euro.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu cele gemenele

Lansate de un alt milionar

image

Gemenele Andrada și Laura Florincuța au fost lansate în showbizz de milionarul Forbes Alexandru Mudura, cel care a adus în România afacerea cu ouă Kinder și proprietarul primului mall din Oradea. Cele două au ajuns în anturajul lui Mudura în urma unui casting pentru o emisiune realizată de televiziunea mall-ului pe care milionarul îl deține. Surorile au fost protejatele milionarului până când s-au mutat la București, pentru a se lansa în televiziune. Deși au avut câteva tentative pe sticlă, cele două nu au reușit să se impună în showbiz.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite