INCENDIAR "Pamela Anderson" de România își etalează viața luxoasă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gildei îi place să pozeze
Gildei îi place să pozeze

Cititorii cărora le era dor de "Pamela Anderson" de România, așa cum e supranumită orădeanca Gilda Ghețe, au ocazia de a vedea fotografii incendiare cu ea, pe Facebook. Diva sexy le arată cititorilor cum se trăiește în lux, postând imagini de la petrecerile glamour și din locațiile luxoase în care-și petrece concediile.

FOTOGALERIE Iat-o pe prezentatoarea TV Crina Abrudan așa cum nu o vezi la televizor!

Pamela Anderson de România, alias orădeanca Gilda Ghețe, le-a făcut fanilor un cadou o dată cu deschiderea contului de pe Facebook.  Celebră datorită pozelor sale din FHM, cand a fost remarcată datorită formelor sale apetisante  și  asemănării sale cu starul Playboy, orădeanca sexy are peste 600 de fani.

Covergirl FHM



Gilda alături de Gina Pistol


Aleasă în 2008 de revista FHM în topul celor mai sexy femei din lume, Gilda a frânt inimile bărbaților în luna septembrie a acestui an, când s-a logodit cu Paul Tatu, băiatul unui om de afaceri din Brașov. Paul este economist și coordonează firmele tatălui sau, profilate mai ales pe creșterea animalelor. Gilda și Paul s-au cunoscut în anul 2005, când mama divei sexy a deschis un magazin de haine în Brașov.

După ce a cochetat cu televiziunea, Gilda a ajuns om de bază în firma mamei sale. O afacere de familie, dezvoltată în câteva magazine de haine în Ardeal. Deși nu este manechin, orădeanca a câștigat concursul Covergirl FHM în 2007 și a primit astfel titlul de "Pamela Anderson" a României. Un an mai târziu, FHM a ales-o în topul celor mai sexy femei din lume, iar în 2009  Gilda a primit oferta de a poza într-o celebră revistă pentru bărbați din Singapore.



Dă click pe poze pentru fotogalerii incendiare cu Gilda

Gilda Ghețe Gilda a pozat sexi Gilda Ghețe, "Pamela Anderson" de România Gilda Ghețe a pozat pentru o revistă pentru bărbați

Petreceri de fițe

Așa cum reiese din postările Gildei pe Facebook, viața sa este presărată cu petreceri  în cele mai fițoase cluburi din România și cu excursii exotice. De la Bamboo Mamaia, la Clubul Office, de la Guiness Party  și La Cucaracha Party, la Sunglasses Party până la petrecerile FHM și Summer Fashion Festival, Gilda are de câțiva ani un program încărcat. Ultima petrecere hot la care a participat este Grand Opening Bamboo Brașov, la începutul lunii decembrie. Pentru că de anul trecut Gilda și-a deschis în Oradea și un salon de înfrumusețare, "Pamela Anderson" a României a organizat și un Botox Party în care orădeanca a încercat efectele botoxului chiar pe ea.



Fotogalerie de la Botox Party

Gilda a dat o petrecere când și-a înjectat botox

Vacanțe de cinci stele

Indiferent de anotimp, sexoasa orădeancă, alături de iubitul ei, reușește să găsească locuri inedite pentru a petrece vacanțe de neuitat.  Thailanda, Singapore și Malaezia sunt doar câteva din locurile vizitate anul trecut. Anul acesta, diva sexy s-a răsfățat într-un sejur în Republica Dominicană, urmat de o mică escapadă la Londra. Cea mai frumoasă excursie primită de Gilda este fără îndoială cea din Hong Kong, acolo unde Paul a cerut-o de nevastă. Romanticul eveniment a avut loc într-un restaurant italian, iar inelul a fost cumpărat de Paul de la un târg de bijuterii și diamante. Așa cum internauții pot afla de pe site-ul de socializare, Gilda Ghețe ascultă Robbie Williams, Depeche Mode, Joe Dassin, dar și muzică românească, una dintre favoritele sale fiind Loredana Groza. Printre filmele favorite se numără  Moulin Rouge, 7 pounds, Pe aripile vântului sau The Reader. Diva sexy este îndrăgostită de bijuterii, inclusiv cățelușul său, Kiki, având o zgardă cu pietre swarowsky.



Fotogalerie din vacanțe și de la petreceri

Gilda, alături de prietenul ei, într-un concediu de vis
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite