FOTOGALERIE Iat-o pe prezentatoarea TV Crina Abrudan așa cum nu o vezi la televizor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Abrudan în concediu
Crina Abrudan în concediu

Crina Abrudan, orădeanca de la pupitrul știrilor spotive, este foarte activă pe Facebook. Cei care au cont pe rețeaua de socializare au ocazia să o vadă pe vedeta TV dând cu sapa în gospodăria bunicilor din Ineu, pozând sexi pentru iubitul ei în timpul concediilor la mare sau așa cum arăta atunci când s-a lansat în televiziune.

Crina Abrudan își povestește viața pe Facebook. Orădeanca îi ține la curent, pe prieteni și cunoscuți, cu mâncărurile pe care i le gătește iubitului ei Gabi Popescu, cu ce mai fac peștișorii ei sau pe unde și-a mai petrecut concediile.



Vezi o fotogalerie cu Crina în tinerețe

Orădeanca și-a postat și un set de poze de pe vremea când era nouă în meseria de prezentatoare și făcea transmisiuni live de la Oradea, pentru Antena 1 București. Însă cei care vor să o vadă pe prezentatoarea TV așa cum nu apare la televizor, au ocazia să o vadă cum sapă în grădina bunicilor de la Ineu și cum tunde gardul, în timpul concediilor petrecute la țară, în Bihor.

Află de pe Facebook ce gătește Crina

Crina Abrudan, la începuturile carierei jurnalistice

Crina își postează pe Facebook și poze cu mâncărurile pe care le-a gătit în ultima vreme și socializează foarte des cu prietenii și cunoscuții care îi lasă mesaje sau cu foștii colegi din Oradea. Din pozele postate pe pagina de socializare reiese clar că orădencei îi place foarte mult să pozeze. Are zeci de poze în costum de baie, din timpul concediilor la mare.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu Crina la mare

Crina Abrudan își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei, pe Facebook

Cu o experiență de peste treisprezece ani în mass-media, orădeanca ajunsă la pupitrul știrilor din sport ale Antenei 1 crede în politica pașilor mărunți. Este una dintre puținele orădence care au reușit să se facă remarcate la București fără a-și lega însă numele de scandaluri sau bărbați influenți. "A fost greu când am plecat din Oradea, pentru că nu cunoșteam pe nimeni. Simțeam că pornesc de la zero. Apoi am trecut la sport, un alt domeniu necunoscut. Din nou am luat-o de la capăt. Toate astea nu fac însă decât să te întărească, iar faptul că ajungi undeva sus în carieră, făcând pași mici dar siguri și luptând pentru fiecare lucru pe care îl obții, te face să te bucuri și mai mult și să prețuiești ca atare tot ceea ce ai", a spus prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1, recunoscând totuși că îi este încă dor de munca de teren, de reporter.

Ca oricare alt om

Dacă la optsprezece ani visa la o carieră în actorie, cu timpul s-a reorientat, cochetând cu camera din perspectiva protagonistei unui singur videoclip, pentru piesa "Plouă cu lacrimi", a lui Keo. Lumea vedetelor de la București nu a schimbat-o fundamental. "Atunci când apari la televizor, vrei sau nu, ești în atenția presei, a oamenilor care te văd pe stradă sau citesc despre tine și te judecă. Trebuie înțeles că, până una-alta, sunt un om la fel ca oricare altul. Și pentru mine viața de zi cu zi are părțile ei frumoase sau mai puțin frumoase, și eu râd sau plâng, sunt fericită sau supărată, muncesc sau, în zilele libere, mă distrez. Mă comport ca oricare alt om" spune Crina.


Crina Abrudan tunde gardul din gospodăria bunicilor din Ineu

Fotogalerie cu Crina Abrudan muncind în gospodăria bunicilor de la Ineu

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite