Om de afaceri bihorean, găsit spânzurat într-o hală din localitatea Odorhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul om de afaceri bihorean Octavian Brânzaș (42 ani), patron al mai multor benzinării și firme care se ocupau cu comercializarea produselor petroliere, a fost descoperit mort, într-o hală din localitatea Oșorhei. Criminaliștii investighează încă locul unde a fost găsit cadavrul, una dintre ipoteze fiind aceea a sinuciderii.

Cadavrul a fost găsit de proprietarul halei în care s-a spânzurat omul de afaceri. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Moțiu, a declarat pentru Adevărul de Seară că omul de afaceri Octavian Brânzaș era cercetat pentru înșelăciune și spălare de bani. Afaceristul urma să fie audiat ieri la Parchet, unde a fost citat. În urmă cu câteva săptămâni polițiștii au ridicat de la sediul firmei lui Brânzaș mai multe documente.

„Lângă cadavrul victimei a fost găsită o mapă cu documente ce urmează să fie analizată de anchetatori. În urma examinării exterioare, nu au fost găsite urme de violenţă pe suprafaţa corpului. Cadavrul va fi supus necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză nu există suspiciuni de omor”, a spus Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Surse neoficiale susțin că Brânzaș ar fi trebuit să se prezinte astăzi  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, fiind cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Mai citiţi:

Un afacerist ieşean a folosit o puşcă de vânătoare ca să se sinucidă

„În această dimineață a fost a găsit trupul unui bărbat spânzurat, în Oșorhei. Criminaliștii sunt în continuare la fața locului, cercetările fiind în derulare", a spus Ioana Indrieș.

Controversat

Octavian Brânzaș a fost implicat de-a lungul anilor în mai multe dosare penale, cel mai recent fiind legat de o înșelăciune împotriva lui Carles Puyol, căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, cu al cărui tată Brânzaș a avut un parteneriat. De asemenea, Brânzaş a fost unul dintre oamenii de afaceri care au susţinut că procurorul Alexandru Lele le-a pretins 100.000 de dolari pentru a nu-i aresta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite