IMAGINI ȘOCANTE Tânărul care s-a sinucis la Oradea era adept al filozofiei chineze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit în jurul orelor 14.00, după ce a căzut de la înălțime, în casa scării din blocul Bancpost, situat pe strada Tudor Vladimirescu, din Oradea. Pe un site de socializare, Molnar Zoltan a recunoscut că a încercat mereu să vadă lucrurile pozitiv, fără succes însă. Cartea sa preferată era „Tao Te Ching", care înseamnă „Cartea drumului către adevăr”.

Update ora 16.00

 Adriana Chirilă locuiește la apartamentul cu numărul șase din blocul turn de pe strada Tudor Vladimirescu din Oradea. La orele 13.45 a auzit o bubuitură puternică și, împreună cu soțul, a ieșit în casa scării. „Am văzut trupul băiatului, căzut, cu fața în jos. Soțul meu a sunat imediat la 112, polițiștii sosind în câteva minute", a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea Adriana Chirilă, care locuiește la același etaj cu părinții tânărului în vârstă de 28 de ani.

Mister în jurul motivelor care au dus la moartea unui „băiat foarte respectuos și cuminte"

image

 Nu aveai ce să-i reproșezi

 Lucian Rădulescu (foto), un vecin în vârstă de 70 de ani, îi cunoaște destul de bine pe soții Molnar, părinții tânărului. „Familia Molnar s-a mutat în acest bloc în urmă cu doi- trei ani. Băiatul a rămas în fostul lor apartament, pe strada Doinei. Fiul lor era un băiat liniștit, cuminte, respectuos. Nu aveai ce să-i reproșezi", a spus Lucian Rădulescu. Molnar Zoltan, tatăl băiatului, expert auto de meserie, a refuzat să facă declarații presei.

image

 Drumul către adevăr

 Pe site-ul de socializare Magyar Vagyok (Sunt maghiar), tânărul Molnar Zoltan și-a creat un cont unde a scris, culmea ironiei, că „îmi place să abordez lucrurile pozitiv, dar nu întotdeauna reușesc". Potrivit informațiilor prezentate acolo, tânărul lucra ca adminstrator de rețea și cartea sa preferată era un text clasic chinez intitulat „Tao Te Ching", una din scrierile de referință ale filozofiei chineze, deoarece a stat la baza taoismului. „Tao Te Ching" poate fi tradus prin „Cartea Drumului către Adevăr". Filmul său preferat era „Zorba grecul" iar serialele favorite erau „Familia Simpson" și „The Ali G Show". Se pare că băiatul era pasionat și de Mixed Martial Arts (MMA), având postată pe profil o înregistrare video cu doi luptători.

image

 Poliția încă cercetează

 Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, a declarat pentru Adevărul de Seară că polițiștii nu pot confirma deocamdată că tânărul s-ar fi sinucis. „Se va stabili dacă a fost un accident sau nu", a spus Alina Dinu, subliniind că nu există suspiciuni de crimă. Din primele cercetări, tânărul s-ar fi aruncat de la etajul șase sau șapte.

UPDATE ora 15.00 Tânărul care a murit are în jur de 29 de ani și se numește Molnar Zoltan. Vecinii spun că părinții locuiesc în blocul Bancpost și băiatul locuia singur în fostul apartament al părinților, undeva pe strada Doinei. Vecinii l-au descris ca fiind un copil deosebit de respectuos.

Din primele informații reiese că tânărul s-a sinucis. Polițiștii se află acum la fața locului și încearcă să afle ce s-a întâmplat. 


image

ATENȚIE IMAGINI ȘOCANTE!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite