Marius Ilaş a câştigat un nou titlu de campion european la karate kyokushin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătorul orădean Marius Ilaş a câştigat aseară un nou titlu de campion european la karate kyokushin. Marius Ilaş este pentru a treia oară campion european la seniori.

Campionatul European de Karate Kyokushin din acest an s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă, la Logrono, Spania. România a fost reprezentată de o degelaţie formată din 14 sportivi. În prima zi, dedicată competiţiei de kata şi tineret, Sergiu Tamaş, legitimat la CS Felix Sânmartin, a reuşit să obţină locul doi la kumite, +75 kg. Cei trei sportivi înscrişi la kata, Chirilă Viviana şi Vasilica Tarţa de la CS Gym Oradea şi Cristian Bolduţ de la CS Vidalis Zalău au terminat în primii opt.

CITEŞTE AICI PE CE LOC ESTE MARIUS ILAŞ ÎNTR-UN TOP AL LUPTĂTORILOR KYOKUSHIN

La kumite seniori, Elena Constantin(- 55 kg) a obţinut bronzul. Tot pe locul trei au terminat Anca Dan (-65 kg), Viviana Chirilă (+65) şi Segiu Druhora (-70kg).

Campion european

Tot la seniori, Marius Ilaş, legitimat la CS Gym Oradea, a reuşit să obţină locul I la kumite, categoria -80 kg.  "Vreau să felicit întreaga echipă. Au obţinut cinci medalii la seniori şi una la tineret, trei locuri 5-8 la kata şi încă trei locuri 5-8 la kumite. Este incredibil de bine având în vedere că am avut un lot de paisprezece sportivi", a declarat Anca Wallmen, preşedintele Federaţiei Române de Karate Kyokushin.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite