În județul Bihor, temperaturile neobișnuit de scăzute au făcut o primă victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit într-un canal colector din localitatea Diosig. Din datele strânse de criminaliști s-a stabilit că pe corpul femeii nu se existau urme vizibile de violență. Anchetatorii suspectează că victima ar fi murit de frig.

NU RATA:

Victimă a gerului. Un copil a ajuns în hipotermie, la spital

Râmnicu Vâlcea: A murit îngheţat la poarta spitalului

O femeie care locuia în apropierea canalului colector a făcut descoperirea macabră și a anunțat imediat poliția. "Duminică, în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a fost sesizat prin apelul unic 112, că într-un canal colector de pe raza localităţii bihorene Diosig se află decedată o persoană de sex feminin, de aproximativ 60-65 ani", ne-a informat inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliției Bihor. Imediat la fața locului s-au deplasat polițiști și un procuror criminalist.

Cauza probabilă a decesului: hipotermia

Polițiștii au reușit să identifice persoana găsită în canalul colector. Eva P. avea 65 ani și locuia în Diosig. În urma examinării cadavrului, anchetatorii au stabilit că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă, în afară de câteva răni la nivelul ambilor genunchi. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei, însă toate informațiile duc la o singură concluzie: femeia care ar fi alunecat în canal a murit de frig.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite