Împușcat de partenerul său de afaceri italian din cauza unei datorii neplătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemes Attila
Nemes Attila

Nemes Attila, un orădean de 35 de ani a fost împușcat mortal în această dimineață de către partenerul de afaceri său de afaceri Zapa Aldisio, din cauza unei datorii pe care o avea către acesta. Italianul, enervat că orădeanul a râs de el când i-a cerut banii, a luat arma de vânătoare și l-a împușcat.

Cei doi bărbați conduceau împreună o firmă din Arad, specializată în material lemnos și materiale de construcții. Se pare că italianul a venit la Oradea cu scopul de a-și recupera banii și l-a așteptat pe Nemes Attila în fața blocului de pe strada Aluminei.

După ce victima a coborât, italianul l-a abordat pe Nemes, dar acesta nu a vrut să returneze datoria.

„I-a cerut să-i returneze datoria, dar orădeanul a început să râdă de el. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar italianul a mers la maşină, strigând că se va răzbuna. A scos din maşină arma şi a tras de mai multe ori", spune șeful Poliției Bihorene, Adrian Bucur.

Zapa Aldisio a fugit de la locul incidentului și a reușit să ajungă până în Tinca unde o patrulă de poliție l-a prins. Agresorul și-a recunoscut vina, iar acum este în arest, urmând să fie dus la Parchetul Bihor.

Bărbatul împușcat era căsătorit și avea doi copii.   

Citește aici detalii despre crima în stil mafiot!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite