Fiul lui Tőkés László refuză să vorbească despre memoriului trimis Asociației de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tokes Mate
Tokes Mate

Șeful Biroului de presă a lui Tőkés, face declarații în numele lui Máté. Tőkés Máté consideră ca s-a exagerat în urma solicitării trimise de tatăl lui, Tőkés László, Asociației Județene de Fotbal Bihor

Fiul lui Tőkés László organizează un meci de gală cu fostele glorii din Ardeal și Ungaria

"Cred că s-a exagerat foarte mult. S-a făcut o furtună într-un pahar cu apă", a declarat în această dimineață Tőkés Máté, fiul vicepreședintelui Parlamentului European, la conferința prilejuită de anunțarea meciului de gală "Fotbalul vremurilor legenare". Este singura declarație făcută de Máté, după ce săptămâna trecută a făcut obiectul unui scandal, ca urmare a solicitării făcute de tatăl lui, Tőkés László, către Asociația Județeană de Fotbal Bihor, prin care solicita rejucarea unui meci de fotbal din Liga a 5-a, dintre FC Partium, a cărui președinte este Máté și CS Vadu Crișului.

Declarații doar prin intermediul Biroului de Presă

Europarlamentatul l-a desemnat pe șeful Biroului de Presă, Demeter Szilard, să vorbească în numele lui Máté. "Nu ar fi trebuit folosit antetul, însă scrisoarea a fost una privată, nu din partea vicepreședintelui PE. O scrisoare oficială arată altfel. Domnul Tőkés László a scris scrisoarea după ce Máté a depus o solicitare la Asociația Județeană de Fotbal, din cauza unor nereguli petrecute la meciul din 10 octombrie, și nu a primit niciun răspuns ", a spus Demeter Szilard. El a explicat că memorial scris de europarlamentar nu a venit la solicitarea fiului lui. Președintele Consiliului Național al Maghiarilor din Transilvania, Toro T. Tibor a sărit în apărarea europarlamentarului, spunând că totul a fost exagerat din cauză că e implicat Tőkés.

"Dacă ar fi mers cu o valiză să cumpere meciul ar fi fost altceva"

Toro T. Tibor, președinte CNMT

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite