Facturi mai mici în luna martie: Electrocentrale a oprit căldura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Electrocentrale Oradea a decis să întrerupă furnizarea agentului termic de încălzire în apartamentele orădenilor. Decizia este luată după ce trei zile la rând temperaturile din timpul nopți nu au scăzut sub 10 grade Celsius.

Electrocentrale Oradea a decis să sisteze furnizarea agentului termic, începând de ieri.  Decizia a fost luată pentru că în ultimele trei zile, în intervalul orar 18.00-06.00, s-au înregistrat iarăşi medii ale temperaturilor mai mari de 10 grade C.

"Având în vedere faptul că s-au înregistrat trei zile consecutive cu media temperaturilor exterioare, în intervalul orar 18-06, mai mari de 10 grade Celsius, SC Electrocentrale Oradea SA anunţă că, începând de astăzi (n.r. ieri), opreşte furnizarea agentului termic pentru încălzire de la punctele termice pe care le deserveşte", a spus Eustafie Ilisei, purtător de cuvnt la CET Oradea.

Totodată, parametrii agentului termic primar, la plecarea din centrală, se vor reduce la valorile necesare doar pentru prepararea apei calde de consum.

Citiţi şi:
Pietrenii cer sistarea căldurii ca să scape de facturile mari la întreținere

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite