FOTOGALERIE Topul celor mai buni sportivi bihoreni în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poloiștii orădeni, pe primul loc în topul celor mai buni sportivi din 2010
Poloiștii orădeni, pe primul loc în topul celor mai buni sportivi din 2010

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiați aseară în cadrul Galei Sportului Bihorean, organizată anual de Direcția Județeană de Sport și Tineret. Adevărul de Seară Oradea vă prezintă cei mai buni sportivi din 2010.

Artele marţiale şi poloul au dominat Gala Sportului bihorean de anul aceasta

Poloiștii orădeni de la CSM Digi Oradea au primit din nou trofeul pentru cea mai bună echipă. CSM Digi a fost din nou campioană națională a României, în sezonul 2009-2010. Pe locul doi s-au clasat poloiștii junior de la CS Crișul, campioni naționați și echipa de baschet masculine junori I LPS Bihor, vicecampioană națională.

Fâșie, cel mai bun sportiv

Judoka orădeni au excelat în acest an. Ca urmare, cel mai bun sportiv al anului a fost Dan Fâșie, legitimate la CSM Oradea, care a obținut locul I la Cupa Mondială de Seniori. Tot în 2010, Fâșie a luat bronzul la Campionatul European de Seniori, pe echipe și locul IV la individual. La Cupa Mondială de Seniori din Brazilia sportivul orădean a urcat pe a doua treaptă a podiumului.
Locul doi, în topul sportivilor, a fost ocupat de Marian Halaș, de la CSM Oradea. Halaș obținut primul loc la Cupa Mondială de Seniori și a fost vicecampion balcanic în 2010.  Campioană națională și balcanică la judp, la categoria U 20 și U 17, Larisa Florian este pe locul trei în topul sportivilor bihoreni.

Judo în top

La categoria probe neolimpice, cuplul de judoka Iulian Surlă - Aurelian Fleisz, de la CSM Oradea, au fost declarați cei mai buni sportivi ai anului. Cei doi judoka, antrenați de Alexandru Chirilă, au ieșit în 2010 campioni europeni la Nage No Kata și vicecampioni mondiali. Pe locul doi, la probe neolimpice, s-au clasat Raul Tudorică, campion mondial la karate tradițional și Melania Câmpan, campioană mondială la karate.

Ioana Matei, pe podium

La categoria Sportivi laureați în probe olimpice, pe primul loc a fost Ioana Matei, de la CSM Oradea, campioană balcanică la judă, Francesca Pop, de la CS U Oradea, campiană națioanlă la tir și pistol, Cornelia Deiac  de la CSM Oradea, campioană naţională de tineret la sărituri în lungime, Szoke Laszlo  de la CS Liberty, campion naţional de seniori la judo, Bianca Fazekas Lazăr  de la CS Crişul, campioană naţională de junioare la aruncarea ciocanului şi vicecampioană la disc, Andrada Anton  de la CSU Oradea, vicecampioană națională la gimnastică ritmică, cerc şi panglică, Adrian Pop, legitimate la CSM Oradea, campion naţional la aruncarea ciocanului în sală şi în aer liber şi Costel Dănculea, de la CS Liberty.



Dă Click pe poză pentru fotogalerie cu sportivii de top

Viviana Chirilă, în top la probe neolimpice

Viviana Chirilă și Marius Ilaș, campioni la kyokushin

La categoria Sportivi laureați la probe neolimpice, cel mai bun sportiv al anului este Viviana Chirilă, de la CS Universitar Oradea, campioană națională la kata și kumite, la karate kyokushin. Viviana este urmată în top de campionul european la kyokushin, Marius Ilaș. Urmează, pe locul trei, Alexandru Sorean  de la CS Tengo, campion mondial la fotbal-tenis, Mirel Matei  de la CS UAMT-AGORA, campion mondial la kata, karate tradiţionale, Ana Cornelia Guler  de la CS King Do, campioană națională la spargeri forță la  tae-kwon-do, Sabin Tatu  de la CS West-Team, campion național la taekwondo, la luptă, tehnici speciale şi spargere forţă, Arnold Gale, legitimate la CS Crişul, campion naţional de tineret la karate modern şi Ioan şi Paul Creţ, campioni mondiali de juniori la dublu.

Halas Marian, medaliat cu bronz la campionatele europene de judo

PORTRET / Marian Halas a fost de zece ori campion naţional la judo

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite