FOTO Ramses Gado este judecat în libertate de unguri pentru lupte ilegale cu câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialii de la Iaşi s-au arătat surprinşi de faptul că Gado încă are probleme
Oficialii de la Iaşi s-au arătat surprinşi de faptul că Gado încă are probleme

Fotbalistul orădean Ramses Gado a fost trimis în judecată de procuratura din Budapesta. Ramses Gado va fi judecat de magistrații din Budapesta pentru maltratarea animalelor și participarea la lupte ilegale cu câini.

Fotbalistul Ramses Gado rămâne în arest până pe 2 iulie

Procuratura din Budapesta l-a trimis în judecată pe fotbalistul orădean Ramses Gado. "Ramses Gado, alături de alte trei persoane, este acuzat de organizarea de lupte ilegale cu animale și maltratarea animalelor", a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea Gabriella Skoda, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Districtului X-XVII din Budapesta.  Potrivit sursei citate, orădeanul  va fi judecat în stare de libertate."Judecătorul a considerat că nu este necesar ca Ramses Gado să fie ținut în custodie, pentru că în timpul anchetei și-a mărturisit fapta. Judecătorul consideră că el nu va lipsi de la proces deoarece poate să stea în apartamentul unui prieten din Ungaria", a mai precizat Gabriella Skoda.



Ramses Gado joacă acum la Politehnica Iași. Click pe poză pentru FOTOGALERIE

Data procesului nu este stabilită

Ramses Gado

Biroul de presă al Curții Metropolitane din Budapesta a transmis un comunicat în care spune că procesul se află pe rolul Judecătoriei din Pesta. "Data procesului nu este fixată încă", se arată în comunicatul Curții Metropolitane. Între timp, Ramses Gado a ajuns la Iași, unde joacă la echipa de fotbal Politehnica. Oficialii clubului s-au arătat surpinși de faptul că procesul din Budapesta nu este încheiat. Pe de altă parte, Gado refuză să facă orice declarație despre problemele pe care le are în Ungaria. "Nu pot să comentez situația. Încă nu știu nimic", a declarat în această dimineață Ramses Gado pentru Adevărul de Seară Oradea.

Arestat în februarie

Ramses Gado a fost arestat în februarie, de polițiștii maghiari, după ce a fost prins în timpul unor lupte ilegale cu câini. În momentul flagrantului, cățelul lui Gado, un pitbull pe nume Tyson, se lupta cu un alt câine din aceeași rasă. Tyson a ajuns într-un adăpost din Ungaria, Arca lui Noe, unde a fost tratat, fiind grav rănit. El rămâne în custodia adăpostului până la finalizarea procesului.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu cățelul Tyson după lupa ilegală

Câinele a ajuns într-un adăpost

"Nu pot să comentez situația. Încă nu știu nimic"

Ramses Gado, fotbalist

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite