EXCLUSIV ADS ORADEA Liber la şofat cu patru morţi pe conştiinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetat de cinci luni, pentru uciderea din culpă a patru persoane, Florin Szabo conduce în continuare, cu voia procurorului de caz. Florin Szabo (43 ani), șoferul TIR-ului implicat în accidentul petrecut de Sfântul Valentin, pe Calea Clujului din Oradea, continuă să circule, fără probleme, pe drumurile publice.

Deşi poliţiştii orădeni sunt aproape de finalizarea dosarului, urmând să propună trimiterea şoferului în judecată, pentru ucidere din culpă, lui Florin Szabo i s-a dat dreptul de a şofa, pe baza unei ordonanţe emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. „Şoferului i s-a prelungit, din 30 în 30 de zile, dovada pe baza căreia poate să conducă", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor. Singura interdicţie impusă şoferului TIR-ului a fost aceea de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

IMAGINI ȘOCANTE Carnagiu pe Calea Clujului: patru oameni și-au pierdut viața într-un accident rutier

Șoferul TIR-ului care a curmat luni viețile a patru persoane va fi eliberat astăzi

FOTOGALERIE Alexandra și Daniel, suflete pereche, au murit împreună de Sfântul Valentin

Șoferul TIR-ului care a provocat carnagiul de pe Calea Clujului ar putea fi acuzat de ucidere din culpă

Citeşte în săptămânalul ADS Oradea cum justifică procurorii faptul că Florin Szabo are liber la şofat. Săptămânalul ADS îl găsiţi la chioşcuri începând cu data de 7 iulie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite