IMAGINI ȘOCANTE Carnagiu pe Calea Clujului: patru oameni și-au pierdut viața într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane și-au pierdut viața în acestă dimineață, într-un accident rutier petrecut pe Calea Clujului, din Oradea. Din primele informații reiese că în accident au fost implicate un autoturism și un TIR. Potrivit polițiștilor, cabina TIR-ului s-ar fi răsturnat peste autovehicul.

Update, ora 14.00

Șoferul TIR-ului care a curmat luni viețile a patru persoane va fi eliberat astăzi

FOTOGALERIE Alexandra și Daniel, suflete pereche, au murit împreună de Sfântul Valentin

Șoferul TIR-ului care a provocat carnagiul de pe Calea Clujului ar putea fi acuzat de ucidere din culpă

Bunica șoferului din autoturismul Ford a decedat cu câteva minute în urmă, la Spitalul Județean din Oradea. Bilanțul final al evenimentului rutier petrecut în această dimineață este de patru morți și un rănit ușor (șoferul TIR-ului, Szabo Florin). Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor, șoferul TIR-ului, în vârstă de 43 de ani, din localitatea bihoreană Cheriu, în timp ce conducea un autotractor înmatriculat în Municipiul Bucureşti pe banda a doua, înspre Aleşd, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers pe banda întâi, a acroşat un autoturism înmatriculat în Germania, condus regulamentar de  U.F., de 30 de ani, din Vârful Câmpului, judeţul Botoşani, iar apoi a pierdut controlul asupra direcţiei. „Autotractorul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Aleşd”,a  spus Alina Dinu.

Update ora 12.20 Accidentul a blocat circulația pe Calea Clujului. Șeful Poliției Rutiere, comisarul șef Dorin Sava, a declarat că este cel mai grav accident petrecut în acest an în județul Bihor. Hadrian Borcea, șeful SMURD Bihor, a spus că bunica șoferului, în vârstă de 67 de ani, este în stare extrem de gravă, având traumatisme multiple.

ora 11.50

Daniel Ile (22 ani), mama sa Maria (45 de ani) și Alexandra Vila (20 de ani) au murit în această dimineață, într-un accident cumplit, pe Calea Clujului din Oradea. A patra persoană care se afla cu ei în autoturismul Ford Focus, bunica șoferului, a fost singura supraviețuitoare, aceasta fiind transportată în stare gravă la spital. Șoferul autocamionului care a provocat accidentul a scăpat cu răni ușoare. „Veneau spre Oradea, dinspre Aleșd", a spus Marian Ilea, fratele șoferului decedat. Aceștia mai au o soră în vârstă de 17 ani, iar tatăl este plecat la muncă în străinătate.

ora 11.25 Reprezentanții Poliției au venit cu o rectificare, a patra victimă a fost resuscitată și transportată la spital.



Click pe poză pentru fotogalerie de la locul accidentului

ora 11.14
Și a patra victimă a murit, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, inspector principal Alina Dinu. "Un TIR care se deplasa spre Oșorhei  a acroșat un autoturism pe de sensul lui de mers după care a lovit frontal un alt autovehicul care circula venea spre Oradea din sens opus. Trei persoane din autovehicul au murit pe loc", a spus Alina Dinu.

 ora 11.10
Potrivit șefului Unității de Primire Ugențe, Hadrian Borcea, sunt trei morți și o victimă este în curs de resuscitare. "A patra victimă este în curs de resuscitare. Nu avem deocamdată mai multe informații", a spus Borcea.



Click pe poză pentru fotogalerie. ATENȚIE IMAGINI ȘOCANTE!

image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite