Două manechine din Oradea erau preferatele lui Negoiță, susțin proxeneții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Simona Dăncuş, în liftul  de la Parlament şi  pozând pentru o firmă  de lenjerie
Ioana Simona Dăncuş, în liftul de la Parlament şi pozând pentru o firmă de lenjerie

Robert Negoiţă avea două favorite printre numeroasele manechine cu care a făcut sex, a dezvăluit, pentru Click! fostul aghiotant al lui Ion Tămârjan, Gabriel Voicu. Orădencele Daniela Florentina Ruscaş şi Simona Ioana Dăncuş erau preferatele politicianului.

Potrivit Click! Robert Negoiţă le prefera foarte des pe Daniela Florentina Ruscaş, 23 de ani, şi Simona Ioana Dăncuş, 22 de ani, din Oradea, cu care organiza în dese rânduri partide de sex în trei. Totul se desfăşura într-un apartament luxos din hotelul RIN Grand Hotel din Bucureşti, care-i aparţine deputatului.

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

Sex în trei

„Negoiţă făcea sex în trei cu ele şi, apoi, coborau împreună la jacuzzi, unde continua să se hârjonească. Devenise un adevărat ritual. La fel proceda şi cu alte fete. Negoiţă era un adevărat Hugh Hefner al României", ne-a declarat Gabriel Voicu, 21 de ani, fostul aghiotant al lui Ion Tămârjan, acuzat de proxenetism în dosarul „curve pentru politicieni şi artişti".

Orădeanca Daniela Ruscaș, în scandalul sexual

Babylon

Cu toate că Tămârjan furniza fete pentru nume importante din România, cei mai mulţi bani i-a făcut ducând fete la Clubul Babylon, din Viena, o adevărată vacă de muls. El a intrat în legătură cu patronii clubului prin intermediul lui Relu Costan, învinuit şi el în dosar, pe care, mai apoi, l-a eliminat din afacere, pentru a beneficia de tot potul. „Babylonul era un club de lux, unde se rulau mulţi bani şi veneau oameni potenţi financiar. Numai intrarea costa 500 de euro, deci vă daţi seama ce lume venea acolo", spune Gabriel.

Amelia Toth: „Fetele mele nu sunt prostituate”

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite