Doi orădeni au fost condamnați la închisoare pentru incest și viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iosif Kralocki condamnat că timp de doi ani şi-a abuzat fiica
Iosif Kralocki condamnat că timp de doi ani şi-a abuzat fiica

Kralocki Iosif a fost condamnat la 15 ani înschisoare și soția lui Kralocki Hajnalka la 7 ani închisoare, cu executare, pentru incest și viol asupra fiicei lor bolnavă psihic. Cei doi au fost trimiși în judecată la începutul acestui an.

Tribunalul Bihor i-a condamnat pe cei doi la închisoare cu executare. Cei doi au fost căzuți și din drepturile părintești.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul întreținea relatii sexuale cu fiica sa, bolnavă psihic din 2007. "Din declarații reiese că Iosif Kralocki și-ar fi violat propria fiică de cânda ceasta avea 13 ani. Totul s-ar fi întâmplat cu acordul mamei", ne-a declarat Viorel Gavra, prim procuror al Prachetului Județean. Rudele bărbatului arestat vineri pentru viol și incest spun că acesta nu este capabil de asemenea faptă și povestea este pură invenție. "Mai are doi copii pe lângă Szandi. Krisztian are aproape șapte ani. A avut mereu grijă de ei. Nu e adevărat ce se spune despre el. Este o minciună", a povestit, Mircea Kralocki, fratele lui Iosif.

Szandi s-a răzbunat

Înainte de a face plângerea, fata s-a certat cu tatăl ei din cauză că acesta i-a interzis să iasă în oraș. "Szandi este bolnavă psihic. Cum să îi permită să facă astfel de lucruri. S-a răzbunat și a mințit în legătură cu el", a spus pentru Adevărul de Seară, Hajnalka Kralocki, mama victimei. Rudele susțin că adolescenta se comporta ciudat în ultima perioadă. "În fiecare dimineață mergea la școala specială și își ducea fratele la grădiniță. Aveam încredere în ea. Ce libertate își dorea ? Acum îi e mai bine ? Închisă în centrul de plasament ? Ce rușine pe familia noastră, deja au aflat și colegii de serviciu. Mi-e frică să nu rămân fără loc de muncă", a spus mama fetei.

Iosif Kralocki era și îngrijitorul lui Szandi din 2006

Iosif Kralocki se ocupa doar de îngrijirea fiicei sale. "Când s-a prezentat la sediul Administrației Socială Comunitară Oradea pentru a preda actele bolnavei, bărbatul nu a avut comportament violent. Avea contract de muncă pe perioada 06.09.2006 -31.08.2010", declară directoarea instituției Koncsek Vadnai Zita, printr-un comunicat de presă remis pe adresa redacției noastre.

Krisztian Kralocki este în grija statului

Fiul cel mic al familiei Kralocki, acuzată de abuz sexual și incest asupra fiicei de 15 ani, a fost instituționalizat la scurt timp de la demararea anchetei, la începutul acestui an. Inspectorii de la Protecția Copilului l-au luat pe Krisztian (7 ani) din grija mamei, pentru a-l duce într-un centru de ocrotire. „Locația lui va fi secretă. Copilul va fi evaluat de specialiști. Va fi plasat în regim de urgență și îngrijit corespunzător. Băiețelul va avea parte de consiliere psihologică și în viitorul apropiat se urmărește reunirea cu sora lui, care a fost și ea instituționalizată", a declarat atunci pentru Adevărul de Seară, Szarka Arpad, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor.

Adevărul a ieșit la iveală la școală

Potrivit unor surse neoficiale, Szendi Kralocki a povestit psihologului școlii pe care o frecventa de abuzurile aplicate de mama și tatăl său. "Am fost anunțați la telefonul copilului de acest caz. Informațiile au fost confirmate, iar fata a fost instituționalizată. Dorim ca fratele ei să fie instituționalizat existând posibilitatea ca și el să fie în pericol", ne-a spus Szarka Arapad, directorul Direcției pentru Protecția Copilului.  

Tatăl acuzat de viol a cerut  să fie judecat în libertate

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite