Consiliul Județean Bihor a finanțat Fundația Ruhama cu 17.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii mai multor ONG-uri orădene au dat mâna pentru o colaborare de durată
Reprezentanţii mai multor ONG-uri orădene au dat mâna pentru o colaborare de durată

Ca reacție la criticile ONG-urilor din Coaliția Strong, cu privire la lipsa de transparență în finanțarea proiectelor sociale ale unor organizații, reprezentanții Consiliului Județean Bihor spun că, de-a lungul ultimilor doi ani, au sprijinit Fundația Ruhama cu circa 17.000 de euro.

Citește și Coaliţia ONG-urilor orădene împotriva netransparenței din Consiliul Judeţean

Potrivit informațiilor furnizate de către Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor, anunţurile pentru depunerea proiectelor au fost făcute la data de 1 aprilie 2009 în Monitorul oficial, Evenimentul zilei şi pe website-ul Consiliului Judeţean Bihor.

Trei proiecte într-un an

Instituția a contribuit la implementarea proiectului „Centrul de Orientare, Mediere şi Formare Profesională pentru Tinerii din judeţul Bihor", cu suma de 5.000 euro, virată în două tranșe, în 2008. Tot în 2008, Fundația Ruhama a mai primit, din partea CJ Bihor, echivalentul a 10.000 de euro (35.938,04 lei) pentru reparaţia instalaţiei electrice la Centrul de Orientare, Mediere şi Formare Profesională pentru Tineri din judeţul Bihor, de pe strada Universităţii din Oradea. În același an, CJ a contribuit financiar, cu suma de 2.000 de euro, la proiectul „KON SEM ME?" , pentru facilitarea obţinerii actelor de identitate, stare civilă şi proprietate de către cetăţenii rromi din județul Bihor, arealul sudic Oradea (rural) - Salonta- Beiuş- Beiuş.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite